ÜniLig 1. Lig’de çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

09.03.2020 - 13:03 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 15:02

ÜniLig'de Korumalı Futbol 1. Lig grup aşamasında hangi takımlar adını çeyrek finale yazdırdı? Hangi takımlar birbirleriyle eşleşti? Detaylar haberimizde...

ÜniLig 1. Lig’de çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

Haber: Bertan Erman

Üni Lig Korumalı Futbol 1. Lig’de geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonrasında çeyrek final eşleşmeleri netleşti. İşte, adını çeyrek finale yazdıran takımlar:

MARMARA GRUBU BİRİNCİSİ: ULUDAĞ TİMSAHLAR

İlk maçında, Tekirdağ’da NKÜ Kuzgunlar’ı 28-18 yenen Bursa temsilcisi, ikinci maçında Kocaeli Sharks’ı 20-12 mağlup etti. Uludağ Timsahlar, ertelenen Bandırma Jets maçının henüz oynanmamasına karşın, gruptaki diğer maçların sonuçlarıyla averaj üstünlükleri elde etti ve Marmara Grubu birincisi oldu.

EGE GRUBU BİRİNCİSİ: EGE DOLPHINS

Ege Üniversitesi’nin takımı olan Dolphins, bu sezon Ege Grubu’ndaki ilk maçında, İzmir derbisinde Yaşar Admirals’ı 7-3 mağlup etti. Gruptaki ikinci maçında Muğla Vikings’i 7-0’la geçen Dolphins, üçüncü ve son maçında Pamukkale Horozları’nı 14-6 yendi ve namağlup grup lideri olarak çeyrek finale kaldı.

AKDENİZ GRUBU BİRİNCİSİ: AKDENİZ HEROES

Antalya temsilcisi, ilk maçında Mersin Mustangs’i 38-20, ikinci maçında Çukurova Gorillas’ı 10-0 yendikten sonra, gruptaki son maçında, 2’de 2 yapan EMU Crows ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Kıbrıs ekibini 17-15 mağlup eden Akdeniz Heroes, grup birincisi olarak adını çeyrek finale yazdırdı.

KUZEY ANADOLU GRUBU BİRİNCİSİ: DÜZCE PANTHERS

Geçen sezon çeyrek finalde ÇOMÜ Vatanseverler’e kaybederek Süper Lig’i kaçıran Düzce Panthers, sırasıyla AİBÜ Bolu Bears’ı 48-7, ESOGÜ Silverbacks’i 26-24 ve Dumlupınar Titans’ı 36-2 mağlup etti. Grubunu namağlup lider tamamlayan Panthers, Süper Lig’e çıkmak için yeni bir şans daha elde etti.

ANKARA GRUBU’NDAN ÇIKANLAR: GAZİ WARRIORS VE TOBB ETU FIRE ANTS

6 takımın yer aldığı Ankara Grubu’nda, geçen sezon Play-out maçında rakibine kaybeden ve 1. Lig’e düşen Gazi Warriors, namağlup grup birincisi oldu. TOBB ETU Fire Ants ise, oynadığı son maçta Başkent Knights’ı 48-9 mağlup etti ve 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle Ankara ikincisi olarak adını çeyrek finale yazdırdı.

İSTANBUL GRUBU BİRİNCİSİ: ÖZYEĞİN WOLVES

Gruptaki ilk maçında Yeditepe Eagles’a 1 touchdown farkıyla kaybeden Özyeğin Wolves, daha sonra oynadığı maçlarda rakiplerine karşı üstünlük kurmayı başardı. Marmara Gryphons’u 29-12, Işık Chargers’ı 34-7,Bahçeşehir Lions’ı 20-6 ve Sabancı Seahawks’ı 27-7 yenen Wolves, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle İstanbul Grubu lideri oldu.

İSTANBUL GRUBU İKİNCİSİ: IŞIK CHARGERS

Işık Chargers, ÜniLig 1. Lig İstanbul ikinciliğini unutulmaz bir maçın ardından elde etti. Kazananın çeyrek finale kalacağı maçta, ilk yarısını 14-0 geride tamamlayan Chargers, Bahçeşehir Lions karşısında bir geri dönüşe imza attı. Üçüncü çeyrekte skoru eşitleyen ve dördüncü çeyrekte bulduğu touchdownla 21-14 öne geçen Chargers, son saniyelerde Lions’ın touchdown yapmasını engelleyemedi. Ancak farkı 1 sayıya düşüren Lions, ekstra golden yararlanamadı ve skorda dengeyi sağlayamadı. Onside kick yapan Lions, buradan istediğini alıp bir kez daha hücum hakkı kazansa da, gelen interception, Işık Chargers’ın 21-20’lik galibiyetini tayin etti.

Çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Gazi Warriors - Düzce Panthers

Ege Dolphins - TOBB ETU Fire Ants

Akdeniz Heroes - Işık Chargers

Özyeğin Wolves  - Uludağ Timsahlar 

Senin için hazırladığımız haberler