Umut'suzluk Ötesi!

14.03.2016 - 14:10 | Son Güncellenme: 14.03.2016 - 14:10

Terör can alıyor. Bu hepimiz için yani bu coğrafyada yaşayanların bize bulaştırdığı bir katliam. Başka Dünya olmadığını bile bile savaş şeklini ordularıyla değil, masum insanlar ve sivil kişilerin canına kıyacak kadar beyinsiz kalan rahatsızlarla sürdüren sapık ve amaçsız ideoloji!

Bu kez futbol dünyasının efendisi Umut kardeşimin babasını da aldı... Sakin, sabırlı ve her şeyini veren bir futbolcu olarak tırnakları ile yurt dışında da bizi başarı ile temsil eden, milli formanın sahibi Umut ve onun gurur duyan ve tek eğlencesi olan oğlunu izlediği maçtan dönerken buldu babacığını  terör!

Spor dünyasının, Umut kardeşimin ve hepimizin başı sağ olsun. Bu katliamda ölen tüm vatandaşlarımıza rahmet olsun. Ailelerine sabırlar dilerim. Yalnız bizim değil, bütün  dinlerde bizi yaratan der ki: "sana verdiğim canı iyi koru!" Ama geldiğimiz noktada olmuyor. Elimizden alındı sanki bu şansımız! İlaç veya doktor işi değil! Kader de olamaz bu cinayetler... Bu cinayetleri planlayanlar ölenle öldürülenler yaratan varlıklar insan olamazlar! Bu her katmandan insanımızı alıp götürüyor. Kadın, erkek, çocuk, zengin, fakir ve her görevde bulunan kişileri alıyor acı biçimde. Türkiye olarak içimiz kan ağlıyor! Ben inanıyorumki Türkiye olarak bu hainliğin ve üstümüze oynayanların oyunları bozulacak. Daha fazla kalemim yazamaz oldu. Kan damlayan satırların sizleri yaralamasına gönlüm razı olmuyor. FUTBOL yazmak içimde gelmiyor. Herkes gibi yastayım. Sadece bir başsağlığı borcum için kendimi zorladım ve Umut kardeşimin şehit olan babası ve diğer şehitlerimize dualar okumak ve kalanlarına baş sağlığı dilemek istedim .Umut kardeşimi ve futbol severleri Umutsuz olmamak adına birlik beraberliğe, acıları paylaşmaya davet ettim . Başın sağ olsun Umut, şehitlerimizin yakınları ve Türkiye! Umudumuz bu kirli oyunlardan alnımızın akıyla çıkacak gücümüzdür! Tıpkı geçmişteki Dedelerimizin zaferleri gibi !

Senin için hazırladığımız haberler