Ümraniyespor'dan Umut Nayir, Beşiktaş İddialarını Yanıtladı

11.05.2023 - 20:48 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 20:59

Son dakika | Sezon başında Eyüpspor'dan Ümraniyespor'a kiralanan Umut Nayir, Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarına yanıt verdi. İşte tüm detaylar...

Ümraniyespor'dan Umut Nayir, Beşiktaş İddialarını Yanıtladı

Sezon başında Giresunspor'dan Eyüpspor'a transfer olan ve birkaç gün sonra Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonuna hazırlanan Ümraniyespor'a kiralanan Umut Nayir, gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekti. Golcü futbolcu, eski takımı Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan iddialar üzerine açıklama yaptı.

"Çok iyi geçiyor, gayet mutluyum"

TRT Spor'a konuşan Umut Nayir, "Bireysel anlamda şikayet edeceğim bir durum yok. Performans olarak çok iyi geçiyor, gayet mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Eyüpspor'daki durumum ne olacak belli değil"

Beşiktaş iddialarına cevap veren Umut Nayir, "Büyük takım hayali kuran biri değilim. Şu an için önceliğim bulunduğum takıma katkı vermek. Zaten Eyüpspor'un oyuncusuyum. Oradaki durumum ne olacak belli değil" dedi.

"Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti"

Sözlerine devam eden Nayir, "Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. Birçok kulüple adım geçiyor. Önceliğim performansım. O gün gelirse konuşuruz" şeklinde konuştu.

"İnşallah Eyüpspor da Süper Lig'e çıkar"

Tecrübeli santrfor, "Murat Başkan ile sürekli iletişim halindeyiz. Süper Lig için çok yatırım yaptılar. İnşallah Eyüpspor da Süper Lig'e çıkar ve orada iyi bir performans sergilerim" dedi.

"Milli takım forması giymek herkesin hayalidir"

Nayir son olarak, "Milli takım forması giymek herkesin hayalidir. Bunu değerli kılacak şey sürekliliğin olması. Bu da benim performansıma bağlı" açıklamasını yaptı.

Umut Nayir'in bu sezonki performansı

Bu sezon toplam 29 karşılaşmada görev alan Umut Nayir, 16 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 29 yaşındaki futbolcu 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler