Kasımpaşa, Umut Bozok transferini tamamladı! Galatasaray, Beşiktaş....

24.05.2022 - 20:46 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 20:50

Süper Lig'in gol kralı olan Kasımpaşa'nın kiralık golcüsü Umut Bozok, Süper Lig'de kalıcı oluyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği oyuncunun opsiyonu kullanıldı. İşte detaylar...

Kasımpaşa, Umut Bozok transferini tamamladı! Galatasaray, Beşiktaş....

Salim MANAV - AJANSSPOR 

Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla 20 gol atan ve sezonu gol krallığı olarak tamamlayan Umut Bozok'un 1.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanıldı. Kasımpaşa,  Lorient'ten oyuncunun bonservisini aldı.

Umut'un önceliği Galatasaray

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin listesinde olan Bozok'un öncelikli tercihi çocukluk aşkı olan taraftarı olduğu takım Galatasaray.

Süper Lig'in yeni kralı oldu

Kasımpaşa'nın Fransız ekibi Lorient'ten opsiyonlu kiraladığı Umut Bozok, Süper Lig'de 38 maçta rakip fileleri 20 kez havalandırarak gol krallığında zirveye oturdu. 25 yaşındaki futbolcu kariyerinde daha önce Fransa Ligue 2’de de gol krallığı sevinci yaşamıştı. 2017-18 sezonunda Nimes formasıyla 36 maça çıkan Umut rakip fileleri 24 kez havalandırmıştı.

Bu sezon en skorer ikinci sezonunu yaşayan Umut, Kasımpaşa formasıyla 9 golün de hazırlayıcısı oldu ve doğrudan 29 gole katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler