Umut Bozok yedek kulübesindeki harekete açıklık getirdi!

13.04.2024 - 16:19 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 16:24

Trabzonspor'un sahasında Sivasspor'a kaybettiği karşılaşmada forvet oyuncusu Umut Bozok'un yedek kulübesinde yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu.

Umut Bozok yedek kulübesindeki harekete açıklık getirdi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'un sahasında Sivasspor'a 1-0 kaybettiği karşılaşmada forvet oyuncusu Umut Bozok'un yedek kulübesinde yaptığı hareket sosyal medyada günün en çok tartışılan konusu oldu. İşte detaylar.

Karşılaşma esnasında yedek kulübesinde bir hareket çektiği görülen Umut Bozok, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"Şaşkınlıkla takip etmekteyim"

Bozok kameralara yansıyan görüntüler ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Sivasspor ile oynadığımız maç öncesi takım arkadaşlarımla aramızdaki şakanın çarpıtılarak farklı şekilde servis edildiğini büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyim.

Arkadaşlarımla şakalaşırken ortaya çıkan bu görüntüden dolayı üzüntümü belirtirken, taraftarlarımızın da hayal ürünü teorilerle kamuoyunu farklı şekilde yönlendirmeye çalışan bu tarz yorumlara itibar etmemesini dilerim" ifadelerini kullandı. 

Bu sezonki performansı

Bordo-Mavili takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki forvet oyuncu, bu sezon forma giydiği 10 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler