Trabzonspor'da Umut Bozok'a sürpriz talip

30.08.2024 - 10:21 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 10:27

Trabzonspor'da gözden çıkarılan ve kendisine takım bulması istenenen 27 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Bozok'un yeni adresi belli oluyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Umut Bozok'a sürpriz talip

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamamasının ardından satış listesine konulan Umut Bozok ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Amedspor iddiası

Diyarbakır yerel basınında yer alan iddiaye göre Trabzonspor'un gözden çıkardığı Umut Bozok’a, bordo mavili takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Amedspor’un teklif yapmaya hazırlanıyor.

Yanal gol sorusunu Umut'la çözecek

TFF 1. Ligde 3 haftalık süreci gol atamadan tamamlayan Diyarbakır temsilcisi, eski gol kralı Trabzonsporlu Umut Bozok'u kadrosuna katarak gol sorununu çözüme kavuşturmak istiyor.

Trabzonspor bedavaya bırakmak istemiyor

Trabzonspor, Umut Bozok’u bonservis almadan bırakmaya yanaşmazken, Amedspor’un bordo - mavili oyuncunun trafnserini son ana kadar zorlamak istedi kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giydi

Trabzonspor ile olan sözleşmesinin son senesine giren 27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon bordo mavili formayla 15 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu bu sezon ise hiçbir resmi maçta forma giyemedi.

Umut Bozok'un güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler