Ümit Milliler Gürcistan provasını geçti!

22.03.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 22:34

Ümit Milli Takım, Gürcistan ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Ay-Yıldızlılar'ın gollerini Semih Kılıçsoy ve Bertuğ Yıldırım kaydetti. Maç sonucu, yazılı özet.

Ümit Milliler Gürcistan provasını geçti!

AJANSSPOR HABER

U-21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne hazırlanan Ümit Milli Takımımız, Gürcistan ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Perdeyi Semih Kılıçsoy açtı!

Karşılaşmanın gol perdesini, Beşiktaş'ta forma giyen 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy açtı. A Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosundan çıkarılarak, Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle gündem olan genç futbolcu, ayağının tozuyla golünü attı. Böylece Ümit Milliler, rakibi karşısında 16'ıncı dakikada 1-0 öne geçti.

Bertuğ Yıldırım farkı 2'ye çıkardı

Maçın 55'inci dakikasında penaltı kazanan Ümit Milli Takım, Gürcistan karşısında farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası içinde yerde kalan Bertuğ Yıldırım, penaltı kararının ardından topun başına geçerek topla kaleciyi farklı köşelere gönderdi.

İlgini Çekebilir
Montella 11'de düşünüyordu! İşte Semih Kılıçsoy krizinin perde arkası
Habere Git

Gürcistan 3 dakika sonra cevap verdi

Gürcistan, Türkiye'nin penaltı golünden 3 dakika sonra reaksiyon gösterdi. Konuk ekip Abuashvili ile farkı 1'e indirdi.

Erencan Yardımcı penaltı kaçırdı

Mücadelenin 83'üncü dakikasında hakem Ay-Yıldızlılar lehine bir kez daha beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen Erencan Yardımcı penaltıyı değerlendiremedi. Maç, 2-1 Türkiye'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler