Ümit Milli Takım'ın Başına Gelecek İsim Belli Oldu! TFF'den Resmi teklif...

06.03.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 06.03.2023 - 11:16

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit Milli Takım'da Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasının ardından yerine gelecek ismi belirledi. İşte detaylar...

Ümit Milli Takım'ın Başına Gelecek İsim Belli Oldu! TFF'den Resmi teklif...

AJANSSPOR-HABER

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ümit Milli Takım'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hoca arayışlarını sürdürüyor.

Arda Turan ve Levent Sürme ismi gündeme gelmişti

Bilindiği üzere, Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ümit Milli Takım'da ilk olarak Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan ve Kafkas'ın yardımcılığını yapan Levent Sürme ismi gündeme gelmişti.

TFF'den Ömer Erdoğan'a teklif

Fanatik'te yer alan habere göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun listesindeki son isim belli oldu. Buna göre TFF, son olarak MKE Ankaragücü'nü çalıştıran ve şu an boşta olan Ömer Erdoğan için resmi teklif yaptı.

İlgini Çekebilir
Milli yıldıza Premier Lig ekibi talip oldu!
Habere Git

Kafkas, Altıntop'a isyan etmişti

Öte yandan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, görevinden alınmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'a göndermelerde bulunmuştu. 

"Ben bir el sıkışmayı vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?”

Kafkas, “Bir konuyu görüşmek üzere telefonla aradığım Hamit Altıntop (Hocam ben de seni arayacaktım. Başkanımız artık sizinle çalışmak istemiyor) dedi. Bu kadar mı olur yani! Ben bir el sıkışmayı vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?” ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Millî Takımımızın Avrupa Şampiyonası Elemeleri Fikstürü

Ümit Millî Takımımızın 2025 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri fikstürü belli olmuştu. Ümit Millîlerin A Grubu'nda oynayacağı karşılaşmalar 8 Eylül 2023'te başlayıp 15 Ekim 2024'te sona erecek.

İlgini Çekebilir
Hollandalı yıldızdan Galatasaray'a müjde!
Habere Git

Grubundaki ilk müsabakasında 8 Eylül'de İrlanda Cumhuriyeti'ne konuk olacak olan Ümit Millî Takımımız, ardından 12 Eylül'de kendi sahasında İtalya ile oynayacak. 13 Ekim'de iç sahada San Marino ile karşılaşacak Ümit Millîler, 17 Ekim'de deplasmanda Letonya, 21 Kasım'da ise Türkiye'de Norveç ile üç puan mücadelesi verecek.

Ümit Millî Takımımız, 2024 yılında elemelerdeki ilk maçında 26 Mart'ta deplasmanda İtalya karşısına çıktıktan sonra, 6 Eylül'de kendi sahasında İrlanda Cumhuriyeti ve 10 Eylül'de dış sahada San Marino ile oynayacak. Ay-Yıldızlılar, 11 Ekim'de Türkiye'de Letonya ve 15 Ekim'de deplasmanda Norveç ile yapacağı maçlarla elemeleri tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler