İskenderunspor'da Ümit Karan dönemi erken bitti

04.10.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 20:56

Son dakika spor haberleri... 3. Lig takımlarından İskenderunspor'da teknik direktör Ümit Karan ile yollar ayrılırken görevi Jan Olde Riekerink devraldı.

İskenderunspor'da Ümit Karan dönemi erken bitti

AJANSSPOR-HABER

Sezona iddialı bir giriş yapan İskenderunspor'da Ümit Karan dönemi kısa sürdü. TFF 3. Lig ekibi, teknik direktörüyle karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını bildirdi.

Ümit Karan'a teşekkür edildi

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ümit Karan için "Kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

5 maçta 1 galibiyet alabildi 

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında TFF 1. Lig temsilcisi Menemenspor'u çalıştıran Ümit Karan bu yaz İskenderusnpor'un başına geçmişti. Takımı ile 5 maça çıkan Karan, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 6 puan toplayarak 9. sırada yer aldı.     

İskenderunspor Riekerink'e emanet

Yeni sezon öncesi yaptığı flaş hamlelerle dikkat çeken İskenderunspor'da sportif direktörülük görevine ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink getirilmişti. Bu gelişmenin ardından takımı Riekerink'in çalıştıracağı açıklandı.

Bolat: Yeni hoca aramayacağız

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, "Ümit Karan benim aile dostum. Ben de bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Ama biz işimize gücümüze bakacağız, profesyonel bir iş yapıyoruz. Yeni bir hoca arayışına kesinlikle gitmeyi düşünmüyoruz. Kulübümüzün başında Jan Olde Riekerink gibi bir hocamız var. Kendi içimizde teknik ekip sorununu çözmek istiyoruz” diye konuştu.

Galatasaray teknik direktörlüğünden 3. Lig'e

58 yaşındaki Jan Olde Riekerink, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Galatasaray'da görev yapmış, sarı-kırmızılı takımla Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler