"Umarım küme düşmezler"

12.04.2020 - 16:41 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 16:42

Alman ekibi Hertha Berlin'de koronavirüs sebebiyle verilen arada teknik adam değişikliği yaşandı. Görevine son verilen Alexander Nouri, verilen karar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hertha Berlin'de, adı Fenerbahçe ile anılan Bruno Labbadia görev yapacak.

Adı Fenerbahçe ile anılan Bruno Labbadia, Alman ekibi Hertha Berlin ile anlaştı. Labbadia'dan önce takımı çalıştıran ve görevine son verilen Alexander Nouri bu karar hakkında açıklama yaptı. Nouri, ayrılık kararı için neler söyledi? Ayrıntılar haberimizde...

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Berlin ekibinin, Labbadia ile anlaştığını basından öğrendiği gündeme gelen Alexander Nouri kendisiyle ilgili verilen karara saygı duyduğunu açıkladı. 40 yaşındaki teknik adam, takımın ligdeki durumuna da dikkati çekti.

Nouri: "Kulübün ayrılık kararına saygı duyuyorum"

Nouri, "Bu dönemde çok şeyi tecrübe ettim ve öğrendim. Bana bu süreçte destek veren başta Hertha Berlin taraftarı olmak üzere herkese teeşkkür ederim. Bence ligde ligde rahatlıkla kalırdık. Umarım düşmezler Ama kulübün kararına saygı duyuyorum" dedi.

Preetz, Nouri ile konuşmuş

Öte yandan Alman basınında Hertha Berlin yöneticisi Michael Preetz'in korona salgını sebebiyle oluşan yeni durumu Nouri'ye anlattığı ve Labbadia'da karar kıldıklarını söylediği vurgulandı.

Kalan maçlar için ümitliler

Teknik direktörlük pozisyonu için adı Fenerbahçe ile anılan Labbadia, kalan 9 maçta Hertha Berlin'i çalıştıracak. Labbadia, kalan maçlarda takımı en iyi şekilde sahaya süreceklerini dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler