Uludağ Timsahlar'dan iyi başlangıç

23.12.2019 - 13:53 | Son Güncellenme: 23.12.2019 - 13:53

ÜniLig Korumalı Futbol 1. Lig'de Uludağ Timsahlar, Marmara Grubu'ndaki ilk maçında, NKÜ Kuzgunlar'ın Tekirdağ'da konuğu oldu. 

Karşılaşmanın ilk 12 dakikasında sayı olmazken, maçın ilk touchdownı, 2. çeyrekte Uludağ Timsahlar'dan geldi. 34 yardlık pas oyununda wide receiverlardan Mehmet Ulucenk, oyun kurucu Shaheen Safaei'nin pasını yakaladı ve hücum gol bölgesinde tamamlandı. Akabinde Muhammet Cahlae'nin ekstra golü, Bursa temsilcisini 7-0 öne geçirdi. Buna karşın Kuzgunlar, Caner Teke ile touchdown bulmasına karşın ekstra 2 sayı denemesinde başarısız oldu. Üstünlüğünü koruyan Timsahlar, Shaheen Safaei'nin 65 yardlık koşu touchdownı ve ardından Muhammet Chelae'nin ekstra golüyle farkı 8 sayıya çıkardı. NKÜ Kuzgunlar, Caner Teke ile bir touchdown daha yapsa da, skoru eşitleyecek ekstra 2 sayı oyununda yine topu gol bölgesine ulaştıramadı. Devreye Uludağ Timsahlar'ın 14-12'lik üstünlüğüyle girildi.

Üçüncü çeyrekte Özgün Bakan'ın 40 yardlık interception dönüşü touchdownıyla etkili bir oyuna daha imza atan Uludağ, üçüncü isabetli ekstra gol sonrasında farkı 9 sayıya çıkardı ve son 12 dakikaya 21-12 önde girdi. Dördüncü çeyrekte Semih Eroğlu'nun 30 yardlık koşu touchdownı ve Muhammet Chalae'nin dördüncü isabetli ekstra golü ile arayı açan Uludağ Timsahlar, skoru 28-12'ye getirdi. NKÜ Ravens, fumble sonrasında bir touchdown daha yaptı. Ancak bir ekstra 2 sayı denemesinden daha sonuç çıkaramayan Tekirdağ ekibi, farkı tek hanelere düşüremedi. Mücadele Uludağ Timsahlar'ın 28-18'lik galibiyetiyle sonuçlandıç

Uludağ Timsahlar'da oyun kurucu Shaheen Safaei, 1 touchdown pası ve 1 koşu touchdownıyla hücumda öne çıktı. Savunmasıyla da dikkat çeken Timsahlar'da defansif back pozisyonunda da oynayan Semih Eroğlu, Çetin Kula, Salih Uzgur ve Tolga Solmazyüz'den interceptionlar gelirken, Özgür Bakan ise interception dönüşünde touchdown yaptı. NKÜ Kuzgunlar'da Caner Teke, yaptığı 2 touchdownla dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler