Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Monaco Maçı Öncesi Konuştu

05.10.2022 - 20:25 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 23:59

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor, Monaco ile karşılaşıyor. Fransa'ya giden Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu takım ve Uğurcan Çakır hakkında açıklama yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Monaco Maçı Öncesi Konuştu

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Monaco ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, takımın gidişatı ve Uğurcan Çakır'ın formu hakkında konuştu.

"Kadroya yeni katılan arkadaşları hazırlık dönemine yetiştiremedik"

Yapılan transferlerin zamanında kampa katılmadığını belirten Ahmet Ağaoğlu, takımın performansında yaşanan dalgalanmayı buna bağladı. Ağaoğlu, "Kadroya yeni katılan arkadaşları hazırlık dönemine yetiştiremedik. Bunların en büyük nedeni ekonomik sebepler. Ama istediğimiz oyuncuyu aldık." ifadelerini kullandı.

"Başkanlık dönemimin en önemli varlıklarından bir tanesi"

Uğurcan Çakır'ın son dönemdeki formu hakkında gelen soruyu telefonunu kameraya doğrultarak yanıtlayan Ahmet Ağaoğlu, başarılı file bekçisinin olduğu bir fotoğrafı ana ekran görüntüsü olarak seçtiğini gösterdi. Ağaoğlu, "Uğurcan Türkiye'nin en iyi kalecisi. her kalecinin sıkıntılı maçları, dönemleri olabilir. Bu oyuncunun değerinden bir şey kaybettiği anlamına gelmez. Uğurcan bu takımın kaptanı. Benim başkanlık dönemimin en önemli varlıklarından bir tanesi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler