Uğurcan Çakır'ın fikrini değiştiren teklif

05.06.2024 - 13:53 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 14:23

Altyapısından yetiştiği, kaptan olarak şampiyonluk kupasını kaldırdığı Trabzonspor'a veda etmeye hazırlanan kaleci Uğurcan çakır'ın hedefi kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyordu. Ancak gelen bir teklif milli eldivenin kararını değiştirdi.

Uğurcan Çakır'ın fikrini değiştiren teklif

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un 28 yaşındaki kaptanı Uğurcan Çakır'ın ismi yaz transfer dönemi için birçok önemli ekiple anılıyordu. Milli kaleci için son olarak Suudi Arabistan'dan yoğun bir ilgi söz konusuydu.

Ancak Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak olan en büyük hayalini gerçekleştiren Uğurcan Çakır, kariyerini Avrupa'nın elit bir liginde sürdürmek istiyordu. Başkan Ertuğrul Doğan da yıldız oyuncunun Avrupa hayalinne kavuşması için gelecek ciddi teklifleri değerlendirmeye alacaklarını ve Uğurcan'a kolaylık sağlayacaklarını dile getirmişti.

Al İttifak'tan teklif hazırlığı

Fanatik'in haberine göre; uzun süredir Arap kulüplerinin radarında olan Uğurcan Çakır için ilk somut hamleyi Al İttifak yaptı. Berat Özdemir'in de bonservisini elinde bulunduran Al İttifak'ın yakın zamanda Trabzonspor’a yıldız kaleci için resmi teklif sunması bekleniyor.

Uğurcan'ın fikri değişti

Daha önce hedefini Avrupa olarak belirleyen Uğurcan Çakır'ın fikri Al İttifak'tan gelen yıllık 4 milyon Euroluk teklifle değişti. 28 yaşındaki eldivenin Arabistan opsiyonuna sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzonspor 8-10 milyon euro bekliyor

Öte yandan Suudi Arabistan ekibinin, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a önereceği bonservis bedeli merak konusu. Bordo mavili yönetimin ise kaptanın olası satışından 8-10 milyon Euro civarı bir rakam beklediği gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler