Uğurcan Çakır'a gol atmak çok zor! Kalede devleşti...

15.09.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 22:23

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Uğurcan Çakır'ın performansı ise beğeni topladı. İşte detaylar.

Uğurcan Çakır'a gol atmak çok zor! Kalede devleşti...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Bordo Mavililer, 13. dakikada Edin Vişça'nın kırmızı kart görmesiyle müsabakayı 10 kişi devam ettirdi. Daha sonra Okay Yokuşlu ile öne geçen Trabzonspor, ilk yarıda Gedson Fernandes'in golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Rafa Silva'nın golünü önledi

İkinci yarıda Beşiktaş etkili ataklarını çoğalttı, sol kanattan gelen pasta Rafa Silva, topuğula şık bir vuruş sergiledi. Yavaşça kaleye doğru yönelen topu Uğurcan Çakır, mükemmel bir refleks ile iki hamlede eline aldı ve olası Beşiktaş golünü engellemiş oldu.

Ayrıca 28 yaşındaki tecrübeli kaleci Uğurcan Çakır, Beşiktaş karşısında maçı 6 kurtarış ile tamamlamayı başardı.

Ligde 17 kurtarışı var

Süper Lig'de bu sezon 3 kez maça çıkan, biri ertelenen ve bir maçta da BAY geçen Trabzonspor, ilk kez kalesinde gol gördü. Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, ligde 18 kez kalesini korumak zorunda kaldı ve 17'sinde başarılı oldu. 18 isabetli şutun 17'sinde kurtarış yapan Milli futbolcu, Gedson Fernandes'in golüne engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler