Girona Ve Rennes, Uğurcan Çakır'ı Transfer Etmek İstiyor

03.10.2022 - 20:01 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 20:08

Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor forması giyen kaleci Uğurcan Çakır'a İspanya'dan Girona ve Fransa'dan Rennes talip oldu. İşte detaylar.

Girona Ve Rennes, Uğurcan Çakır'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Hollanda'da yaşayan futbolcu temsilcisi Tahsin Koca, Trabzonspor'un kaleci ve kaptanı Uğurcan Çakır'ı Girona ve Rennes'in transfer etmek için girişimde bulunduğunu söyledi.  

"Uğurcan Çakır konusunda bir çalışmaları var"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Koca, "City Group, Machester City'nin sahipleri, İspanyol takımı Girona'yı aldı. Amaçları Avrupa'nın her ülkesinde şampiyon bir takım yaratmak. Uğurcan Çakır konusunda bir çalışmaları var. Ama tercihlerini santrfordan yana kullandılar. Transferin son günleriydi, vakit dardı, olmadı. Ancak bu transferden vazgeçmiş değiller. 

İlgini Çekebilir
Arjantinli yıldız gözyaşlarıyla veda etti
Habere Git

Önce Manchester City'ye sonra Girona'ya

Hatta, Uğurcan'ı önce Manchester City'ye transfer edip, sonra Girona'ya kiralamak da gündeme geldi. Bunlar üzerinde konuşuldu; ama vakit çok zordu. 

"Rennes de Uğurcan'ı almak istedi"

Girona da kaleci yerine, forvet almak istedi. Fransa'dan Rennes de Uğurcan'ı almak istedi. Mandada'yı aldıktan sonra Senegalli, kaleci Gomis'i satmak istediler. 

Trabzonspor'a neden teklif vermediler?

Yerine de Uğurcan'ı almak istediler. Ama Gomis'i satamadılar, bu yüzden Trabzonspor'a teklif veremediler. 

Ocak ayında girişimde bulunacaklar

Girona ve Rennes, ocak ayında Uğurcan için tekrar girişimde bulunacaklar" dedi. 

İlgini Çekebilir
Yunus Akgün muradına eriyor! Menajeri açıkladı
Habere Git

Trabzonspor kariyeri

Trabzonspor ile olan sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatan başarılı kaleci, 169 maça çıktı ve kalesinde 192 gol gördü. 26 yaşındaki kaleci A Milli Takım'ın formasını da 21 kez giyme başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler