Uğurcan Çakır: "Tüm milletimize armağan olsun"

16.10.2023 - 00:04 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 00:08

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu yedinci maçında Letonya'yı yendiği maç sonrası Uğurcan Çakır açıklamalar yaptı.

Uğurcan Çakır: "Tüm milletimize armağan olsun"

AJANSSPOR-HABER

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Letonya'yı 4-0 yenen A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılmayı garantiledi. Karşılaşma sonrası kaleci Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

"Euro 2024'e katılmayı garantiledik"

Çok mutlu olduklarını dile getiren Çakır, "Çok mutluyuz. Hırvatistan'da çok iyi performans sergiledik. Hırvatistan maçı bize çok iyi özgüven sağladı. Takım arkadaşlarım çok iyi performans sergiledi. Euro 2024'e katılmayı garantiledik.

"Sezona iyi başlayamamıştım ama toparladım"

Sezona iyi başlayamamıştım ama toparladım. Hem takımıma hem Milli Takım'a yardım etmeye çalışıyorum. Kim oynarsa oynasın burada ülkesine yardım etmek için oynuyor. Çok mutluyuz, bunu hak ettik. Tüm milletimize armağan olsun

" Hocanın gelişi havayı yukarı çekti"

Hoca geldiğinde kısa bir kamp oldu ama istediklerini çok net aktardı. İdmandan çok taktik analiz yaptık. Hocanın gelişi havayı yukarı çekti. Takım arkadaşlarım taktiklerine çok iyi uyum sağladı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler