A Milli Takım'da ​​​​​​​Uğurcan Çakır ve Çağlar Söyüncü maç sonu konuştu

12.06.2022 - 00:24 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 00:29

UEFA Uluslar C Ligi 1’inci Grup 3’üncü maçında ​​​​​​​Lüksemburg'u 2-0 mağlup ederek 9 puana ulaşan A Milli Takım'da Uğurcan Çakır ve Çağlar Söyüncü maç sonu değerlendirmelerde bulundu

A Milli Takım'da ​​​​​​​Uğurcan Çakır ve Çağlar Söyüncü maç sonu konuştu

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçında deplasmanda Lüksemburg'u Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun'un golleriyle 2-0 mağlup etti ve grubunda 3'te 3 yaptı.

Uğurcan Çakır: "Bir an önce B Ligi'ne yükselmek istiyoruz"

Karşılaşma sonrası A Milli Takım'da Uğurcan Çakır ve Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu. Milli kalecimiz Uğurcan Çakır "İyi bir mücadele oldu. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Bir an önce B Ligi'ne yükselmek istiyoruz. Burayı hak etmediğimizi biliyoruz ama buraya da kendimiz geldik. Gol yemeden galibiyet ile tamamladık.  Futbolda böyle şanssızlıklar oluyor. Ferdi'nin pozisyonu şanssız bir pozisyondu. Bence de faul vardı. Şanssız bir pozisyondu." dedi.

Çağlar Söyüncü: "Galibiyetler geldikçe neşemiz yerine geliyor"

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü ise Lüksemburg galibiyeti sonrası şöyle konuştu:

"Burada oynamak kolay değil. Sene sonunda geldik. Yoğun bir tempo ile geldik. Buraya biz getirdik ve buradan da biz çıkaracağız. Alabildiğimiz kadar puan alıp B Ligi'ne yükselmek istiyoruz.  Galibiyetler geldikçe neşemiz yerine geliyor.  Yorgunluklar oluyor ama bunlar tatlı yorgunluklar. Milli takıma gelen oyuncular yorgunluk var diye maça çıkmama durumu olmuyor."

Senin için hazırladığımız haberler