Uğur Demirok isyan etti: "Bütün yetkili mercileri göreve davet ediyorum"

04.03.2024 - 17:51 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 18:53

Bodrum FK ile oynanan maçta tribünden atılan yabancı cismin isabet etmesi sonucu gözünden yaralanan Eyüpsporlu Uğur Demirok federasyona çağrıda bulundu.

Uğur Demirok isyan etti: "Bütün yetkili mercileri göreve davet ediyorum"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen ve Bodrum FK karşılaşmasında taraftarların attığı yabancı madde sonrası gözünden yaralanan Uğur Demirok, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"Retinada yırtık mevcut"

Demirok, "İnsan sağlığı her şeyden önce gelmelidir diye düşünüyorum. Retinada yırtık mevcut. Bu sabah lazerle müdahale edildi fakat kanama olduğu için istenilen yere yapılamadı. 

"Eğer olmazsa operasyon olmam gerekecek"

Çarşamba günü tekrardan kontrol edilip bir daha denenecek, eğer olmazsa operasyon olmam gerekecek. Kimsenin konuşmadığı basite indirgediği bir olay haline gelmemesi gerekir. 

"Bütün yetkili mercileri göreve davet ediyorum"

Antrenmanlara ve müsabakalara tekrar başlama sürem şu an belirsiz. Bütün yetkili mercileri göreve davet ediyorum. Başta federasyon lütfen!" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Eyüpspor'un 1-0 kazandığı maçın ilk yarısında hakem kararına tepki gösteren Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken, gerginliğin artması üzerine müsabakaya bir süre ara verilmişti. Yüzüne yabancı bir cisim isabet eden Eyüpspor'un yedek oyuncusu Uğur Demirok, saha içine giren ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Bu sezonki performansı

Eyüpspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 35 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon forma giydiği 8 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan tecrübeli oyuncu sırasıyla Gaziantep, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor, Akhisar Belediye, Trabzonspor, Osmanlıspor, Konyaspor, Kayserispor ve Eyüpspor formalarını giydi.

Uğur Demirok, A Milli Takımı'nda da 3 kez görev aldı ve 50 dakika sahada kaldı.

Eyüpspor'dan açıklama

Eyüpspor, Uğur Demirok'un durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynadığımız Bodrum FK maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Eyüpspor suç duyurusunda bulunacak

Ancak maçta yaşanan tribün olayları, mutluluğumuza gölge düşürdü. Tribünleri sakinleştirmeye çalışırken atılan cisimlerle gözünden ciddi şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaptanımız Uğur Demirok’ un tedavisi İstanbul’da devam ediyor ve maalesef gözünden ameliyat olma ihtimali bulunuyor. 

Kaptanımız Uğur Demirok'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağımızı ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler