UEFA Başkan Yardımcısı Karl-Erik Nilsson'dan Türk taraftarlara ve Servet Yardımcı'ya övgü

20.06.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 10:23

UEFA Başkan Yardımcısı Karl-Erik Nilsson, Almanya'da EURO 2024'ü takip eden Türk taraftarlar ile TFF Başkan adayı Servet Yardımcı hakkında övgü dolu sözler kullandı.

UEFA Başkan Yardımcısı Karl-Erik Nilsson'dan Türk taraftarlara ve Servet Yardımcı'ya övgü

AJANSSPOR - HABER

UEFA 1. Başkan Yardımcısı Karl-Erik Nilsson, UEFA'nın Düsseldorf'da bulunan EURO 2024 turnuva merkezinde Ajansspor'a konuştu.

"Türk taraftarların turnuvaya katılımının yüksek olması mutluluk verici"

Nilsson, devam eden EURO 2024'ün çok iyi şekilde devam ettiğini belirterek, "Almanya'da yaşıyan Türk seyircilerin turnuvaya ilgisinin ve katılımının son derece yüksek olduğunu görmek mutluluk verici. Almanya açısından, ülkede yaşayan Türklerin turnuvanın her kademesinde organizasyona katkılarının azınsanmıyacak oranda olması çok önemli" dedi.

UEFA'nın iki numarası, tüm bu hususların EURO 2032'nin Türkiye ve İtalya'da ne denli başarılı olacağını gösterdiğini de sözlerine ekledi.

"Servet Yardımcı ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum"

18 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan TFF Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olan UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan Nilsson, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Servet Yardımcı UEFA yönetiminde ve icrada çok faal bir isim. Çok önemli katkı sağlayan bir Türk futbol yöneticisi. Geçmiş dönem UEFA Hakem Komite başkanlığında da çok başarılı bir yönetim sergilemişti. Servet Yardımcı ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum."

Senin için hazırladığımız haberler