Fenerbahçe - Ludogorets Maçı Sonrası UEFA'dan Dusan Tadic Hatası!

27.10.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 10:46

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets'i 3-1 mağlup ettiği gecede, UEFA tarafından Dusan Tadic hakkında skandal bir hataya imza atıldı.

Fenerbahçe - Ludogorets Maçı Sonrası UEFA'dan Dusan Tadic Hatası!

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Fenerbahçe sahasında Ludogorets'i ağırladı. 4 gol çıkan karşılaşmayı Sarı-Lacivertliler 3-1 kazandı ve 3'te 3 yaptı.

Karşılaşma sonrası UEFA tarafından Dusan Tadic hakkında skandal bir hataya imza atıldı.

Tadic, Ajax'ın kadrosunda gösterildi

Sarı-Lacivertli ekibin yıldız ismi Dusan Tadic'in ismi, UEFA'nın yaptığı hata nedeniyle Ajax'ın Brighton ile oynayacağı maçın kadrosunda yer aldı.

Hem Fenerbahçe'de hem de Ajax'da yer aldı

Ajax'ın deplasmanda Brighton ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde, UEFA tarafından ekrana verilen görselde Tadic'in ismi yedek kulübesindeki futbolcular arasında yer aldı. Ancak, aynı gün Tadic, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3-1 kazandığı Ludogorets mücadelesinde ilk 11'de yer aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de bir ilk! 10 yabancı...
Habere Git

Tadic: "Ajax'ı takip etmiyorum"

Öte yandan Sırp oyuncu Tadic, Ludogorets galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada eski takımı Ajax ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ajax'ı takip etmiyorum. Ajax'ı seviyorum. Orada geçirdiğim zaman boyunca çok fazla şey öğrendim. Nereye gidersem gideyim Ajax benimle beraber. Şu anda olanlar üzücü. Ajax, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Umarım gelecekte işler onlar adına düzelir. Van Gaal, Blind geri döndü. Onlar Ajax'ın ne olduğunu biliyorlar. Ajax umarım hak ettiği yere geri döner."

Tadic'in Ajax performansı

Son 5 sezonda Ajax formasıyla her sezon 10'un üzerinde gol ve asist sayısına ulaşan Tadic, çoğunlukla 4-3-3'ün solunda forma giydiği bu süreçte 241 resmi maçta 105 gol, 112 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler