UEFA, Liverpool - Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finali İçin Özür Diledi!

03.06.2022 - 23:22 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 23:31

UEFA, Paris'te düzenlenen Şampiyonlar Ligi finali olan Liverpool- Real Madrid maçı öncesi yaşananlardan sonra özür mesajı yayınlandı. İşte detaylar...

UEFA, Liverpool - Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finali İçin Özür Diledi!

AJANSSPOR HABER

UEFA, Liverpool - Real Madrid arasında oynanan Şampiyonar Ligi Final maçının 36 dakika geç başlaması ve maç öncesinde yaşananlardan dolayı özür mesajı yayınladı. İşte UEFA'nın özür mesajı...

''Tüm taraftarlardan içtenlikle özür dileriz''

UEFA, Paris'te düzenlenen final için özür mesajı yayınlandı. UEFA, "UEFA, Şampiyonlar Ligi finali öncesinde korkutucu ve üzücü olaylar yaşamak ya da bu olaylara tanık olmak zorunda kalan tüm taraftarlardan içtenlikle özür dilemektedir. Hiçbir futbol taraftarı bu duruma düşürülmemelidir ve bu bir daha yaşanmamalıdır." ifadeleri kullanıldı.

Şampiyonlar Ligi Final gecesinde neler yaşandı?

Normal şartlarda TSİ 22.00'de başlaması gereken final mücadelesinin, ilk olarak 22.15, ardından 22.30 ve daha sonra da 22.36'da başlayacağı duyuruldu. Finalin başlama vuruşu 36 dakikalık bir gecikmeyle başladı. UEFA'dan maç sırasında açıklamalarda bulundu. yapılan açıklamada, Stade de France Stadyumu dışında yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarların içeriye giremediği ve stadyum çevresindeki yoğun trafik nedeniyle bazı taraftarların maça gelemediği belirtildi.

Paris'te gerçekleşen maçta 15 bin biletsiz taraftar geldi ve önlem alınamadı. Bununla birlikte dışarıda olan biletli taraftarlar ise saatinde maça giriş sağlayamadı. Taraflar saatlerce içeriye giriş yapamadılar. Çocukların olduğu bölgelere biber gazı sıkılmasından sonra karşılaşmaya 36 dakika ertelenme kararı verildi.

Senin için hazırladığımız haberler