UEFA'dan Jose Mourinho'ya 4 Maç Ceza

21.06.2023 - 18:20 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 18:34

UEFA, İtalya Ligi takımlarından Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya Avrupa Ligi finalinde hakeme yönelik küfürlü sözleri nedeniyle 4 maç ceza verdi.

UEFA'dan Jose Mourinho'ya 4 Maç Ceza

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya UEFA'dan ceza geldi.

Mourinho'ya 4 maç men cezası

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu; 31 Mayıs'ta UEFA Avrupa Ligi finalinde Roma ile Sevilla ile arasında oynanan karşılaşmada teknik direktör Jose Mouirinho'nun maçın hakemi Anthony Taylor'a kullandığı uygunsuz ifadeler nedeniyle Portekizli çalıştırıcıya 4 UEFA karşılaşmasından men cezası verdi. 

UEFA Disiplin Kurulu, Macaristan'ın Budapeşte şehrinde oynanan final maçında Roma taraftarlarının yapmış olduğu hava fişek ve kötü tezahürat nedeniyle 50 bin Euro, ayrıca İtalyan kulübü takımının uygunsuz davranışları nedeniyle de 5 bin Euro para cezası verdi.

İlgini Çekebilir
Aziz Yıldırım'ın canlı yayın programı iptal oldu! İşte nedeni...
Habere Git

Mourinho madalyasına taraftara verdi

Öte yandan Jose Mourinho, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bir Avrupa kupası finalinden mağlup ayrıldı. Portekizli çalıştırıcı almış olduğu madalyayı da tribündeki bir taraftara vermişti.

UEFA Avrupa Ligi'ni Sevilla kazandı

Bilindiği üzere UEFA Avrupa Ligi Finali'nde Sevilla, normal süresi ve uzatma devreleri sonucunda 1-1 eşitlikle penaltılara giden maçta Roma'yı penaltı atışlarında sağladığı 4-1'lik üstünlükle mağlup etmiş ve 7. kez kupanın sahibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler