Halil Umut Meler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax-Union Berlin Maçını Yönetecek

15.02.2023 - 00:35 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 00:41

Son dakika | UEFA, Ajax ile Union Berlin arasındaki Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçında Türk hakem Halil Umut Meler'i görevlendirdi. İşte tüm detaylar.

Halil Umut Meler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax-Union Berlin Maçını Yönetecek

6 Şubat günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ilde can kaybı yaşanırken, afet bölgesi için yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyası da bu yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı.

Şampiyonlar Ligi maçlarında saygı duruşu ve Türkçe pankart

Futbol dünyası, başlatılan yardım kampanyalarının yanı sıra depremden etkilenenlerin acılarını da paylaştı. Müsabaka öncesi çok sayıda destek mesajları verildi. UEFA, bu hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarından önce saygı duruşu ve Türkçe ve Arapça olarak "Yanınızdayız" pankartı açılmasına karar verdi.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev

FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, Hollanda'nın Ajax ile Almanya'nın Union Berlin takımları arasında 16 Şubat Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off müsabakasını yönetecek.

İlgini Çekebilir
Dev maçta Türkçe pankart! "Yanınızdayız"
Habere Git

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Hollanda'nın Amsterdam şehrindeki Johan Cruyff Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen VAR, Mete Kalkavan ise AVAR olarak görev yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler