Almanya-Fransa Finalini Türk Hakem Atilla Karaoğlan Yönetecek

31.05.2023 - 12:15 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 13:23

Son dakika haberleri... Türk hakemi Atilla Karaoğlan'a çok önemli görev... UEFA, Almanya-Fransa U17 Avrupa Şampiyonası finalini Karaoğlan'a verdi. Detaylar.

Almanya-Fransa Finalini Türk Hakem Atilla Karaoğlan Yönetecek

AJANSSPOR-HABER

UEFA, Türk hakem Atilla Karaoğlan'a çok önemli bir görev verdi. Türk hakemliğinin hem yerelde hem uluslararası arenada krizden geçtiği bir dönemde Atilla Karaoğlan, UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Final maçına atandı.

Almanya-Fransa finalini yönetecek

Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'deki Nandor Hidegkuti Stadyumu'nda 2 Haziran Cuma günü saat 21.00'de oynanacak finalde Almanya ile Fransa U17 Milli Takımları karşı karşıya gelecek. Geleceğin yıldızlarının doğacağı finali Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılığını ise Mehmet Tuğral ve Sırbistan'dan Milan Sutulovic yapacak.

4 yıldır Süper Lig'de maç yönetiyor

36 yaşındaki Sakaryalı hakemimiz Atilla Karaoğlan, Süper Lig'de ilk olarak 26 Ağustos 2019'da oynanan Gaziantep FK-Gençlerbirliği maçında düdük çaldı. Karaoğlan, bugüne kadar 67 lig maçını yönetti.

İlgini Çekebilir
Portekizli teknik adamdan F.Bahçe'ye ret!
Habere Git

Karaoğlan, Avrupa'da 6 kez maç yönetti

Atilla Karaoğlan, Avrupa'daysa 2 kez U19 Avrupa Şampiyonası'nda düdük çalarken, bugün final aldığı U17 Avrupa Şampiyonası'nda da 4 defa maç yönetti. 

Cüneyt Çakır'ın  veliahtlığına aday

Türk hakemliğinin gelmiş geçmiş en başarılı hakemi olan; 1 kez Şampiyonlar Lig finali, 3 kez Avrupa Şampiyonası maçları ve 2 kez de Dünya Kupası maçları yöneten Cüneyt Çakır'ın veliahdının kim olacağı merak konusuydu. Bu tahtın en büyük adayı Halil Umut Meler olarak gösterilirken, Atilla Karaoğlan "Ben dev varım" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Rumen yıldız!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler