UEFA kırmızı kart gören antrenör Webo için kararını verdi

09.12.2020 - 15:31 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 15:37

Son dakika Medipol Başakşehir haberleri... UEFA, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın 15. dakikasında temsilcimiz Başakşehir'de Okan Buruk'un yardımcılığını yapan Pierre Webo'ya 4. hakem Sebastian Coltescu tarafından ırkçı sözler sarf edilmişti. Maçın hakemi de Webo'ya kırmızı kart göstermişti. UEFA ve Başakşehir Kulübü Webo'nun kırmızı kartının dondurulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

UEFA kırmızı kart gören antrenör Webo için kararını verdi

AJANSSPOR-HABER

UEFA, Paris Saint-Germain ile Başakşehir arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Grup maçının 15. dakikasında kırmızı kart gören ve 4. hakem Sebastian Coltescu tarafından ırkçı sözlere maruz kalan Pierre Webo'nun kırmızı kartını dondurduğunu açıkladı. 

"Webo'nun kırmızı kartı dondurulmuştur"

UEFA'dan yapılan açıklamada, "Webo'nun kırmızı kartı dondurulmuştur, Webo bu akşamki PSG - Başakşehir maçında yedek kulübesindeki yerini alacaktır" ifadeleri kullanıldı.

"Webo, bugünkü maçta kulübedeki yerini alacaktır"

Konuyla ilgili Başakşehir Kulübü ise, "Yardımcı antrenörümüz Pierre Webo’nun kırmızı kartı dondurulmuştur. Webo, bugünkü maçta kulübedeki yerini alacaktır" şeklinde bir açıklama yaptı. 

UEFA soruşturma yürütmek üzere müfettiş atadı

Öte yandan UEFA, PSG-Başakşehir mücadelesinin yaşanan ırkçılık olayı nedeniyle yarıda kalması üzerine olay ile ilgili disiplin soruşturması yürütmek üzere müfettiş atadığını açıkladı.

Fransa’da dün Paris Saint-Germain ile Medipol Başakşehir arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında yaşanan ırkçılık olayları ile ilgili UEFA gerekli adımları attı. UEFA, dün gece yaşanan olayların soruşturulması için bir disiplin soruşturması açıldığını ve bir müfettişin konu hakkında görevlendirildiğini açıkladı.

Soruşturma ile ilgili zaman içinde kamuoyuna bilgilerin de paylaşılacağı belirtildi.

PSG-Başakşehir maçı öncesi flaş gelişme! Onay çıkarsa...

Senin için hazırladığımız haberler