UEFA Engeli Kaldırdı Emre Belözoğlu Kulübede Teknik Direktör Olarak Oturacak

08.09.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 14:34

UEFA, daha önce ceza verdiği Başakşehir'in hocası Emre Belözoğlu'nun yedek kulübesinde teknik direktör olarak takımını yönetebileceğini bildirdi. İşte detaylar..

UEFA Engeli Kaldırdı Emre Belözoğlu Kulübede Teknik Direktör Olarak Oturacak

AJANSSPOR - HABER

Medipol Başakşehir, UEFA Konferans Ligi grup maçlarının ilkinde bu akşam İskoçya'nın Heaarts takımına karşı mücadele edecek. Deplasmanda saat 19.45'te başlayacak mücadelede Emre Belözoğlu'nun takımının yönetim yönetemeyeceği merak konusuydu. Bu konuda UEFA'dan Başakşehir yönetimine yazı gönderildi. Yazıda, Belözoğlu'na daha önce konulan yasak kaldırıldı.

Netanya maçından ötürü ceza aldı

Eleme turunda Maccabi Netanya maçında yeterli lisansı olmadığı halde takımı teknik direktör gibi yöneten Belözoğlu'na men cezası veren UEFA, Başakşehir Kulübü'ne de 10 bin Euro para cezası kesti. UEFA, Belözoğlu'nun sonraki maçlarda kulübede oturabileceğini ancak takımı fiilen 'Gölge Teknik Direktör' olarak, saha kenarından yönetemeyeceğine hükmetti.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi uzatıldı!
Habere Git

Prolisans kursuna başladı engel kalktı

Başakşehir, UEFA ile yaptığı yazışmalarda Emre Belözoğlu'nun UEFA Prolisans kursuna başladığını bildirdi. UEFA talimatlarına göre de bu kursa başlamış olması, kulübede teknik direktör gibi hareket etmesine olanak veriyor. UEFA da kulübe gönderdiği yazıda Hearts maçında Emre Belözoğlu'nun takımını yönetmesinin önünde bir engel bulunmadığını tebliğ etti. Evet, böylece Belözoğlu, Konferans Ligi'ndeki ilk maçta takımını kenardan istediği gibi idare edebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler