UEFA Başkanı Ceferin’den İstanbul müjdesi!

11.06.2021 - 20:32 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 21:55

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, EURO 2020’de oynanacak Türkiye-İtalya maçını değerlendirirken, İstanbul’un ev sahipliği yapacağı büyük maçlara da değindi.

UEFA Başkanı Ceferin’den İstanbul müjdesi!

AJANSSPOR-HABER

EURO 2020’nin başlamasına kısa bir süre kala UEFA’dan önemli açıklamalar geldi. Başkan Aleksander Ceferin, Türkiye-İtalya maçı öncesinde TRT SPOR’a konuk oldu. 

'Türkiye-İtalya maçını dört gözle bekliyorum'

Canlı yayınında açıklamalar yapan Ceferin önce maçı değerlendirerek şunları söyledi: “Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ertelemek zorunda kaldığımız için çok duygusaldık. Çok üzüldük. Neyse li şimdi gerçekleştireceğiz. Taraftarlar bu önemli maçı seyredebilecek. İki güçlü takım karşılaşacak. Ben de drt gözle bekliyorum."

UEFA Başkanından Milli Takım'a övgü

Ardından Milli Takımımızı yorumlayan Aleksander Ceferin, “Türkiye çok güçlü bir takım. Uzun bir aradan sonra gerçekten harika bir defansınız var. Eskiden hep hücum hattınız güçlü olurdu ama şimdi savunma da sağlam" diye konuştu.

Ceferin: İstanbul'la ilgili büyük planlarımız var

UEFA Başkanı, bu yılki Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınmasının hatırlatılması üzerine ise, “Türkiye ve İstanbul'la ilgili büyük planlarımız var. Büyük maçlara ev sahipliği yapacak ama şimdiden kamuoyuna açıklamak doğru olmaz" dedi. 

UEFA İstanbul'a hangi maçları verecek?

Bilindiği gibi UEFA’nın 2023 Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul’a vermesi bekleniyor. Bunun yanında İstanbul’un bir UEFA Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacağı da konuşuluyor. 

Senin için hazırladığımız haberler