UEFA'dan Fenerbahçe, Sivasspor ve Trabzonspor'a Ceza! Seyircisiz Oynama...

30.03.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 21:03

UEFA, Avrupa kupalarındaki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'a ceza verdi. Sivas seyircisiz oynayacak, Fener ise 5 bin koltuk kapatacak.

UEFA'dan Fenerbahçe, Sivasspor ve Trabzonspor'a Ceza! Seyircisiz Oynama...

AJANSSPOR HABER

UEFA, Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'a verilen cezaları açıkladı. En ağır fatura, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında taraftarının rakip futbolcuya saldırdığı Sivasspor'a kesildi.

Sivassporlu taraftar Bianco'ya yumruk attı

İlk maçı İtalya'da 1-0 kaybeden temsilcimiz, ikinci maçta Fiorentina'yı Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda konuk etmişti. Bu maçı 4-1 kaybeden Kırmızı-Beyazlılar'da bir taraftar sahaya girerek rakip takım futbolcusu Alessandro Bianco'ya yumruk attı.

Futbolcunun burnu kırıldı

Henüz 20 yaşında olan İtalyan orta saha oyuncusu taraftarın saldırısına uğramasıyla yüzünü tuttu. Karşılaşmanın sona ermesiyle soyunma odasından fotoğraf paylaşan Alessandro Bianco'nun burnunun kırıldığı açıklandı.

İlgini Çekebilir
Halil Umut Meler Sezonu! 5. Derbi!
Habere Git

Fiorentina maçının faturası ağır oldu

UEFA, Sivasspor'a Fiorentina maçında yaşananlardan dolayı ceza verdi. Yiğidolar'ın bir sonraki Avrupa maçına seyircisiz çıkacağı duyuruldu.

Hakan Arslan'a 3 maç men

Karşılaşmanın 81. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Hakan Arslan'ın ise cezası belli oldu. 34 yaşındaki futbolcu UEFA maçlarında geçerli olmak üzere 3 maç men cezası aldı.

İlgini Çekebilir
Altay Bayındır: Rekabet, kazanmak falan değil... Bazen olay insanlıktan çıkıyor
Habere Git

Fenerbahçe ve Trabzonspor'a verilen ceza belli oldu

UEFA, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un aldığı cezaları da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Sarı-Lacivertli kulüp 44 bin Euro para ve en az 5 bin koltuk kapatma cezası aldı. Trabzonspor'a ise 20 bin Euro para cezası verildi.

Senin için hazırladığımız haberler