Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

18.05.2024 - 08:31 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 18:02

Süper Lig'de Rams Başakşehir ile Trabzonspor karşılaşıyor. Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler ve maçtan detaylar.

Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 37'inci haftasında Rams Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Ligde 3'üncülük mücadelesi veren iki takım da bu maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig maçı 18 Mayıs Cumartesi günü, saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Rotasyon olacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Mayıs'ta Beşiktaş ile final maçına çıkacak olan bordomavililer, kupa öncesi ligdeki yerini sağlamlaştırıp moral bulmak istiyor. Trabzonspor'da, geçen haftaki İstanbulspor maçında sarı kart cezasını çeken Berat Özdemir takıma dönüyor. Değişime hazırlanan ve Berat'ı 11'de değerlendirecek Avcı, orta alanda yanında Umut Güneş'e şans verecek. Pepe'nin yerine kanatta Fountas'ı oynatacak olan Abdullah Avcı, Bardhi'yi ise 10 numara pozisyonunda görevlendirmeyi planlıyor.

5 oyuncu sınırda

Fırtına'da Başakşehir maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında. Mendy, Uğurcan, Bardhi, Onuachu ve Baniya bugünkü mücadelede kart görmeleri halinde ligin son haftasındaki Ankaragücü karşılaşmasında görev alamayacaklar.

Gözler Onuachu'da

Sakatlığını atlatıp sahalara döndükten sonra şov yapan Paul Onuachu, ligde 3 maçta 5 golle dikkat çekmişti. Gaziantep karşısında 3 gol, 1 asistle oynayan Nijeryalı forvet, geçen hafta ise İstanbulspor ağlarına 2 gol bıraktı. Süper Lig'deki gol sayısını 14'e yükselten 28 yaşındaki forvet, bu akşam Başakşehir'i de boş geçmek istemiyor. Onuachu, sezonun ilk yarısındaki Başakşehir mücadelesinde takımının attığı tek golde asist yaparak 1-1'lik beraberlikle gelen 1 puanda pay sahibi olmuştu.

Pepe kadroda yok

Başakşehir maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan bordo-mavililerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Hafif ağrıları bulunan Pepe, teknik heyet kararıyla maç kadrosuna alınmadı. Fildişi Sahilli oyuncunun yanı sıra Mısırlı yıldız Trezeguet de İstanbul kafilesinde yer almadı.

11'ler belli oldu

Başakşehir: Muhammed, Duarte, Opoku, Ba, Ömer Ali, Onur, Deniz, Kemen, Berkay, Davidson, Piatek

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi, Visca, Fountas, Onuachu

Senin için hazırladığımız haberler