Colin Kazım Richads Golleri Sıraladı, Stefan Kuntz'a Mesaj Yolladı

10.01.2022 - 08:59 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 09:07

Derby County formasıyla son dönemde dikkat çeken bir performansa imza atan Colin Kazım, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kunz'a mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Colin Kazım Richads Golleri Sıraladı, Stefan Kuntz'a Mesaj Yolladı

İngiltere Championship'te formasıyı giydiği Derby County'de gösterdiği performansla gündeme oturan Colin Kazım Richards'tan mesaj var.

Sosyal medyadan milli takım mesajı

County formasıyla son 3 maçta 3 kez fileleri havalandıran  ve Aralık ayının futbolcusu adayları arasında yer alan 35 yaşındaki futbolcu, performansıyla adeta küllerinden doğdu. Colin Kazım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ay-yıldızlı formayı yeniden giymek istediğini ifade etti.

Daha önce 37 kez A Milli Takım'da oynayan ve son olarak son olarak 2015'in mart ayında Lüksemburg ile oynanan dostluk maçında Ay yıldızlı formayla sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, A Milli Takım resmi hesabını etiketleyerek "Hello" diye yazdı. 

Süper Lig'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen Colin Kazım'ın Derby ile olan sözleşmesi haziran ayı sonunda bitiyor. Bu sezon 17 maçta forma giyen tecrübeli isim 4 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler