Üç büyüğün kritik sınavlarına ses verecek isimler belli oldu

14.09.2021 - 16:13 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 16:18

Deneyimli spikerler Ertem Şener, Melih Gümüşbıçak ve Gökhan Abdik, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Exxen’de yayınlanacak Avrupa kupaları maç anlatımlarını gerçekleştirecek.

Üç büyüğün kritik sınavlarına ses verecek isimler belli oldu

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde heyecan başlıyor.  Birbirinden güçlü takımların sahayı çıkacağı maçlarda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'de sahne alacak.

Beşiktaş-Dortmund maçını Melih Gümüşbıçak anlatacak

UEFA sıralaması için büyük önem taşıyan maçlarda siftahı Beşiktaş yapacak. Siyah beyazlılar yarın saat 19.45'te Almanya'nın güçlü takımı Borussia Dortmund'u konuk edecek. Exxen'den canlı olarak yayınlanacak maçta görev alacak spiker belli oldu. Karşılaşmayı Melih Gümüşbıçak sunacak.

Galatasaray-Lazio maçı Ertem Şener'in

Perşembe günü ise Avrupa Ligi'nde önce Galatasaray sahaya çıkacak. Sarı kırmızılılar, tamiri biten Türk Telekom Arena'da Lazio'yu ağırlayacak. Avrupa kupalarının yayıncısı Exxen'den izlenibelecek maçın saati 19.45. Karşılaşmayı anlatma görevi ise Ertem Şener'in olacak.

Frankfurt- Fenerbahçe maçında görev Gökhan Abdik'in

Avrupa'da kapanışı ise Fenerbahçe, Frankfurt deplasmanında yapacak. Perşembe günü 22.00'de başlayacak mücadele Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Gökhan Abdik anlatacak.

Senin için hazırladığımız haberler