Twitch Rivals: Fall Guys'ın Avrupa Turnuvası Tamamlandı

05.09.2020 - 14:19 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 14:20

Son dakika espor haberleri... Twitch Rivals: Fall Guys’un Avrupa turnuvası gerçekleştirildi. Ülkemizden katılan “Team pqueen” ve “Team Videoyun” turnuvada kaçıncı oldu? Kaç para ödül kazandılar? İşte detaylar...

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

Twitch Rivals: Fall Guys’un Avrupa turnuvası gerçekleştirildi. Ülkemizden davet alarak katılan iki ekiple yarıştığımız turnuvada “Team pqueen” ve üyeleri Pelin "Pqueen" Baynazoğlu, Cem "Mithrain" Karakoç, Hakkı “Hakki” Bükenman ve Alp "H1vezZz" Kocaman 20 takımın arasından 4. olmayı başardı.

Diğer temsilcimiz “Team Videoyun” Batu “Videoyun” Bozkan, Ozan “Schenkal” Şenkal, Umut “Volchoss” Çilak, Cenker “Cenker6534” Yakışır ise “Team Pqueen”in hemen arkasında yer alarak turnuvayı 5. sırada tamamladı.

Kaç para kazandılar?

Böylece iki temsilcimiz de 3000 dolarlık para ödülünün sahibi oldular.

Turnuvaya şanssız başlayan “Team Pqueen” sonrasında kendi oyunlarını ve takım ruhunu yakalamayı başararak turnuvayı dördüncü sırada kapatmayı başardı. Onların aksine turnuvaya çok iyi şekilde başlayan “Team Videoyun” sonrasında oyun içinde yaşadıkları sorun ve şanssızlıklarla kendilerine ancak beşinci sırada yer bulabildiler.

Senin için hazırladığımız haberler