TVF Başkanı Üstündağ'dan Filenin Sultanları sözleri

26.07.2024 - 09:33 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 09:48

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamalarında Filenin Sultanları ve olimpiyatlardan söz etti. İşte detaylar...

TVF Başkanı Üstündağ'dan Filenin Sultanları sözleri

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF ile Uzman Posta arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuştu.

Üstündağ'ın beklentisi madalya

Mehmet Akif Üstündağ açıklamalarında Filenin Sultanları'ndan madalya beklediğini şu sözlerle belirtti: "Ülke olarak olimpiyata katılımımızın 100. yılındayız. Daha önce takım sporlarında kürsüde yer alamadık. Paris’te Türkiye’yi temsil eden voleybolcularımızın madalya kürsüsünde yer alacağına inanıyorum. İşimiz zor, beklenti çok yüksek. Geçen yıl hiçbir ülkeye nasip olmayan üst üste başarılar kazandık. Olimpiyatlar daha önemli. Paris’te kürsüde yer aldığımızda İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı göndere çekmek istiyoruz. Bizim hedefimiz, hayalimiz, heyecanımız bitmez. Hayalleriniz biterse başarı bekleyemezsiniz. Hayali ve hedefi yüksek olan takımımız kürsüde yer almak için yoğun şekilde çalışıyor."

Türkiye'nin olimpiyat voleybol maçı ne zaman?

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ilk maçına 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Hollanda karşısında çıkacak.

İlgini Çekebilir
Olimpiyat kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketinden açıklama!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler