TVF Başkanı Üstündağ açıkladı: Zehra Güneş'in sakatlığı ciddi mi?

11.04.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 11.04.2024 - 16:41

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamalarında VakıfBank oyuncusu Zehra Güneş'in sakatlığı ve milli takım hakkında konuştu.

TVF Başkanı Üstündağ açıkladı: Zehra Güneş'in sakatlığı ciddi mi?

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamaları ile dikkat çekti. Malatya Söz için konuşan Üstündağ, Zehra Güneş'in omzundaki sakatlığın ciddi olmadığını belirtti.

"Zehra Güneş'in tedavisi devam ediyor"

Mehmet Akif Üstündağ milli takımda sakat bir oyuncu bulunmadığını belirtti ve Zehra Güneş'in omzundaki sakatlık için şunları söyledi: "Sakat oyuncumuz yok. Ufak tefek ligin verdiği yorgunluktan kaynaklanan problemler var. Zehra Güneş’in omzunda ufak bir sakatlığı var. Takımını yalnız bırakmıyor bir yandan da tedavisi devam ediyor."

Filenin Sultanları, Fransa'ya erken gidebilir

Filenin Sultanları'nın bu yılki yoğun milli takım takviminden de söz eden Üstündağ, ekibin Olimpiyatlar için Fransa'ya daha erken gidebileceğini "Milletler Ligi'ni oynayacağız. Birinci ayağı hem erkek hem de kadınlarda Antalya’da oynayacağız. Sonrasında iki ayak oynanacak ve final etabından sonra 25 güne yakın olimpiyat için bir boşluk olacak ve kamp başlayacak. Hocamızın programına göre takımımız Fransa’ya biraz erken gidecek. Hazırlık maçı da yapacağız ve olimpiyatlarda mücadele edeceğiz." diyerek belirtti.

İlgini Çekebilir
Hürrem Sultanlı Novara, Santarelli'nin 65 maçlık galibiyet serisini bitirdi!
Habere Git

Üstündağ başarıyı sürdürmek istiyor

Geçtiğimiz yıl voleybolda elde edilen başarılara vurgu yapan TVF Başkanı Üstündağ taraftarların desteği için şu ifadeleri kullandı: "Dünya ve kulüpler organizasyonunda bugüne kadar mutlaka ve mutlaka yarı finalde takımlarımızla yer aldık. Bu yıl erkeklerde ilk defa yarı finalde iki takım mücadele etti. Milli takım sezonunda Türkiye’nin her köşesinde yediden yetmişe nasıl tek yürek olduk? Nasıl bir birleştiricilik oluşturup bütünlük sağladık? Geçen yıl hem Şampiyonlar Ligi hem de Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı final oynadı ve kupayı aldık. Bu ne kadar güzel, mutluluk ve onur verici. Biz bunu sürdürmeliyiz." 

"Yaptığım tek hesap Olimpiyat"

Filenin Sultanları geçtiğimiz yıl Olimpiyat elemelerinden namağlup çıkarak 2024 Paris Olimpiyatları'na vize aldı. Üstündağ ise "Erkek milli takımımızın olimpiyatlara gitmesi bizi tatmin eder. Kadınlarda 'Hele bir olimpiyata gidelim' diyorduk. Şimdi 'Olimpiyata gitmek değil, madalya almak bizi mutlu eder' diyoruz. Kürsüde yer alırsak takım sporunda tarihimizde ilk olacak. Böyle bir noktaya geldik, herkes bu beklenti içerisinde. Benim şu anda yaptığım tek hesap Olimpiyat. Tek hayalim erkeklerimizin olimpiyatlara gitmesi ve 24 takım içerisinde olimpiyatlara namağlup giden tek takım olan kadınlarımızın da kürsüde yer alması." sözleriyle Olimpiyat hedefine vurgu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler