TVF Başkanı Üstündağ açıkladı: Daniele Santarelli o tarihe kadar Filenin Sultanları ile devam edecek!

24.08.2024 - 11:09 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 11:44

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni açıklamalarında Filenin Sultanları'nın İtalyan başantrenörü Daniele Santarelli ile yola devam edileceğini duyurdu.

TVF Başkanı Üstündağ açıkladı: Daniele Santarelli o tarihe kadar Filenin Sultanları ile devam edecek!

AJANSSPOR - HABER

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Daniele Santarelli'nin Los Angeles 2028 Olimpiyatları sonuna kadar Filenin Sultanları ile devam edeceğini söyledi.

Santarelli, Filenin Sultanları ile devam edecek

Mehmet Akif Üstündağ, TRT Spor Yıldız için yaptığı açıklamalarında Daniele Santarelli ile yola devam edileceğini "Daniele Santarelli, 2028 Los Angeles Olimpiyatları sonuna kadar bizde devam edecek." diyerek açıkladı.

Santarelli'nin sözleşmesi opsiyonluydu

Daniele Santarelli 2023'ün Ocak ayında Türkiye Voleybol Federasyonu ile anlaşmaya varmıştı. Bu yılki milli takım sezonun sona ermesi ile sözleşmesi 2+4 yıllık olan İtalyan çalıştırıcının da 2 yılı dolmuş oldu. TVF Başkanı Üstündağ ise açıklamalarında Santarelli ile devam edileceğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Gabi Guimaraes'ten Daniele Santarelli açıklaması geldi
Habere Git

"Ben çok memnunum"

Üstündağ açıklamalarında ayrıca şunları söyledi: "Daniele Santarelli ile ilk görüşme yaptığımızda ülkeye hayran olduğunu söyledi. Burada kendisinin de Türk voleybolunda artık tüm dünyada önemli söz sahibi olacağının altını çizdi. Biz de bu hayali olan, genç, dinamik, ülkenin evladı olmayı kabul eden bir koçla çalışmak bizim için ayrıcalık oldu. Ben çok memnunum."

Senin için hazırladığımız haberler