Basketbol | Mustafa Abi'den Hidayet Türkoğlu sözleri!

31.10.2021 - 12:27 | Son Güncellenme: 31.10.2021 - 12:32

Son dakika basketbol haberleri... Mustafa Abi, yakın zamanda seçime gidecek TBF'nin başkanı Hidayet TÜrkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Basketbol | Mustafa Abi'den Hidayet Türkoğlu sözleri!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 4 Kasım'da seçime giderek, yeni başkanını seçecek. Mevcut başkan Hidayet Türkoğlu'na karşı eski başkan Harun Erdenay ve milli takımın da eski antrenörlerinden Erman Kunter sandıkta başkanlık için yarışacak. Üç aday da seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Facebook'tan sert eleştiriler yaptı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Anadolu Efes formalarını giyen eski basketbolculardan Mustafa Abi, Facebook hesabından mevcut başkan Hidayet Türkoğlu'na sert eleştirilerde bulundu. Abi, Hidayet Türkoğlu'nun 1 Eylül 2020'deki basın toplantısındaki açıklamalarını hatırlatarak, Ergin Ataman için 'kulüp çalışanı', eski efsane hakem Necip Kapanlı’ya da 'satılmış' dediğini yazdı.

Basketbola siyaset karıştırdı

Abi, Türkoğlu'nun basketbola siyaset karıştırmayacağını söylemesine karşın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı sıfatıyla seçime girdiğini ve Cumhurbaşkanı ile yaptığı basketbol maçıyla propaganda yaptığını söyledi.

Türkoğlu'nun tek bir projesi yok

Türkoğlu'nun yeni dönemi için de ortaya proje koyamadığını belirterek, "Tekrar seçilmek isteyen bir başkan adayı olarak geleceğe yönelik anlattığı tek proje yine, yeni, yeniden Abdi İpekçi arazisinin üzerindeki hayalleri olmuş. Ve yine umarım ki, eğer Hidayet seçilirse pratik zekâları sayesinde bünyelerine kattıklarını iddia ettiği Sinan Erdem Spor Salonu’nun da ileride bir gün damı akmaz…" dedi.
 

Senin için hazırladığımız haberler