Türkiye'ye geleceği iddia edilmişti! Talisca için resmi açıklama geldi...

16.11.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 16.11.2021 - 13:58

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Talisca hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili kulübü Al Nassr'dan açıklama geldi.

Türkiye'ye geleceği iddia edilmişti! Talisca için resmi açıklama geldi...

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılıyordu

Beşiktaş'ta 2017-17 ve 2017-18 dönemlerinde forma giyen Anderson Talisca'nın yeniden Türkiye'ye döneceği iddiaları gündeme gelmişti. Talisca'nın takımda mutsuz olduğu ve ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de Brezilyalı yıldız için temaslarda bulunduğu ifade edilmişti.

Anderson Talisca sessizliğini korurken kulübü Al-Nassr tarafından Türkiye'ye transfer iddialarıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Al Nassr yöneticisinden transfer açıklaması

Sabah'ın haberine göre;  Al-Nassr kulübünden bir yetkili, Arapça yayın yapan bir siteye Talisca'nın transferiyle ilgili iddialara açıklık getirdi.

Yetkili, "Talisca'nın Türkiye'ye transferiyle ilgili iddialar gerçeği yansıtmıyor. Bu tarz haberler bazen fazla abartılıyor. Transfer söz konusu değil." Açıklamasını yaptı.

Türk kulüpleri ücretini karşılayamaz

Haberde Talisca'nın yıllık kazancıyla ilgili bilgiler de yer alıyor. Brezilyalı yıldızın yıllık kazancının 8 milyon Euro olduğu ve Türk takımlarının bu rakamı karşılayamayacağı ifade edildi.

"Talisca Brezilya'ya dönecek"

Al-Nassr yetkilisi tarafından yapılan açıklamalardan önce Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola, geçtiğimiz günllerde yaptığı açıklamalarda Anderson Talisca'nın Al-Nassr'da mutsuz olduğunu ve ülkesi Brezilya'ya dönmek istediğini yazdı.

Jorge Nicola'yı da yalanladı

Bu açıklamaları da yalanlayan Al-Nassr yetkilisi böyle bir şeyin olmadığını ifade ederek bu iddiayı yalanladı.

Talisca, Al-Nassr formasıyla bu sezon çıktığı 12 maçta 6 gol ve 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

Beşiktaş Talisca'nın durumunu yakından takip ediyor

27 yaşındaki 10 numaranın tekrar Beşiktaş'a gelmesi için durumu takip eden yönetim için önlerinde oyuncuyla ilgili iki koşul daha var: Teknik heyetin transferine onay vermesi ve 8 milyon Euro'luk maaşında ciddi bir indirime gitmesi.

Senin için hazırladığımız haberler