Türkiye-Norveç maçının biletleri tükendi

04.10.2021 - 22:11 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 22:34

A Milli Takım'ın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile oynayacağı maçın biletleri tükendi. İşte detaylar...

Türkiye-Norveç maçının biletleri tükendi

AJANSSPOR-HABER

Futbolda Süper Lig heyecanı yerini milli maç coşkusuna bırakıyor. Ay-yıldızlı ekibimiz Katar 2022 yolunda iki kritik karşılaşmaya çıkacak. Norveç maçı aynı zamanda yeni teknik direktörümüz Stefan Kuntz'un da ilk sınavı olacak.   

Norveç maçı biletleri bitti 

Futbolseverler bu mücadeleye büyük ilgi gösterdi. A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile 8 Ekim Cuma günü İstanbul'da oynayacağı maçın biletleri tükendi.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da sakatlık! Halil Dervişoğlu aday kadroya çağrıldı...
Habere Git

TFF'den taraftarlara teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ev sahibi taraftarlar için satışa sunulan biletlerin tamamının tükendiği belirtilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2022 Dünya Kupası finalleri yolunda A Milli Takımı'mıza destek veren bütün ay-yıldızlı taraftarlarımıza teşekkür ederiz." denildi.

Türkiye-Norveç maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Norveç milli takımları arasındaki maç, 8 Ekim Cuma akşamı Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşma öncesi grupta, 13 puanlı Norveç ikinci, 11 puanla Türkiye ise üçüncü sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan: Keşke Haaland ve Sörloth oynasaydı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler