Luka Modric, Hırvatistan-Türkiye maçında hakeme küfür etti!

15.10.2023 - 10:27 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 10:34

Euro 2024 elemerinde Türkiye A Milli Takımı'nın 1-0 kazandığı Hırvatistan maçında dünya yıldızı Luka Modric'in hakeme küfür etitği ortaya çıktı. Detaylar...

Luka Modric, Hırvatistan-Türkiye maçında hakeme küfür etti!

AJANSSPOR HABER

Hırvatistan'ın kaptanı Luka Modric'in Türkiye ile oynanan maçta sarı kart gördüğü pozsiyon sonrası hakem Anthony Taylor'a çok ağır bir küfür ettiği ortaya çıktı.

Hırvat basını duyurdu

Hırvat basını, Türkiye'ye 1-0 yenilen Hırvatistan'da Luka Modric'in maç içinde hakem Anthony Taylor'a "Kör anneni s... o... ç..." ifadelerini kullandığını yazdı.

Ucuz kurtuldu

Modric, sarı kart gördüğü pozisyonda hakem Taylor'a ağır küfür etti. Hakem posiyonu tepki olarak yorumladı ve oyuncuya sadece sarı kart vermişti. Yıldız oyunvunun ağır şekilde küfür etmesi ülkesinin basınında yankı bulurken Hırvatça bilmeyen hakemden ucuz kurtulduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Milli futbolcu Arda Güler, "Golden Boy" için son 25 aday arasında yer aldı
Habere Git

"Rakibimiz hak etti"

Modric, maç sonu yaptığı açıklamada, "Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Bu bizi biraz sarstı ama rakibimiz hak etti. Bizden çok daha iyi oynadılar. Oldukça kötüydük, uzun zamandır da böyle oynadığımızı hatırlamıyorum. Her şey elimizde bir sonraki maça çıkıp çok daha iyi oynamalıyız." dedi.

"Türkler bizi şaşırtmadı"

Türkiye'nin kaliteli bir takım olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Türkler bizi şaşırtmadı. Kaliteli bir takım olduklarını biliyorduk. Kaybettik, bazen bu tür kayıplar oluyor. İtiraf etmeliyiz ki rakibimiz bizden daha iyiydi." şeklinde konuştu.

"Livakovic golden önce üç önemli kurtarış yaptı"

Yenilen gol ile ilgili Livakovic'in hatasının olup olmadığı sorusunu da cevaplayan Modric, "Kimseyi suçlamamalıyız. Hatalar da oyunun bir parçası. Livakovic golden önce üç önemli kurtarış yaptı. Artık önümüze bakalım, Galler'e iyi hazırlanmalıyız çünkü bu maç artık çok önemli." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler