Türkiye Bisiklet Federasyonu'nda yeniden Emin Müftüoğlu dönemi

03.11.2021 - 17:26 | Son Güncellenme: 03.11.2021 - 17:33

Spor haberleri... Türkiye Bisiklet Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa geçmişte de bu görevi yürüten Emin Müftüoğlu seçildi. İşte detaylar...

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nda yeniden Emin Müftüoğlu dönemi

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Bisiklet Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Emin Müftüoğlu seçildi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının konferans salonunda yapılan genel kurulda başkanlık için Emin Müftüoğlu ve Muhammet Berat Alphan yarıştı.

Erol Küçükbakırcı aday olmadı

Seçimde aday olmayan Erol Küçükbakırcı, sorunsuz, borçsuz bir federasyon bıraktıklarını söyledi. Faaliyet ve denetim raporlarının oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından seçime geçildi.

Emin Müftüoğlu 152 oy aldı

Kullanılan 242 oyun 152'sini alan Emin Müftüoğlu, 5 yıl sonra yeniden federasyon başkanı oldu. Diğer aday Muhammet Berat Alphan 86 oyda kaldı, 4 oy da geçersiz sayıldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun yeni yönetim kurulu

Emin Müftüoğlu başkanlığındaki federasyonun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Fikret Hayali, Bahattin Akyön, Arif Öztan, Mehmet Samsa, Alper Önoğlu, Metin Cengiz, Mehmet Sarıtaş, Kenan Güler, Elif Merve Ertekin, Fatih Erdöl, Özgür Taylan Budak, Özhan Özgöbek, Bayram Keskin, Bülent Özçelik.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu seviye atlayacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu yeniden "World Tour" seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini belirten Müftüoğlu, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun geldiği nokta bisiklet camiasını derinden üzmektedir." dedi.

Müftüoğlu: 5 yıl sonra döndük

Daha önce de Bisiklet Federasyonu Başkanlığı yapan Müftüoğlu, destekleri için delegelere teşekkür ederek, "Kimsenin kimseyi kırmadığı, herkesin birbirini kucakladığı, çok düzgün bir kongre geçirdik. 5 yıl önce buradan gitmiştik, bugün bizi teveccüh ettiler. Bu bir yarıştı, kavga değildi. Berat da bizim kardeşimiz. Güzel şeyler yapmak için yola çıktık." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler