Türk Telekom'un yeni transferi Max Heidegger'in hedefi Avrupa kupası!

12.08.2024 - 14:05 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 14:32

EuroCup'taki temsilcimiz Türk Telekom'un yeni transferi Max Heidegger, transfer süreci ve Ankara ekibindeki hedeflerine ilişkin özel açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom'un yeni transferi Max Heidegger'in hedefi Avrupa kupası!

Burak ALACA-AJANSSPOR

BKT EuroCup'taki temsilcimiz Türk Telekom'un yeni transferi Max Heidegger, Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Yeni transfer antrenmanlara erken başladı!

Şehre erkenden gelen ve çalışmalara bireysel olarak başlayan İsrailli guard "Ankara'daki günlerim şu ana kadar iyi geçti. Buraya biraz erken geldim. Türkiye'yi biraz dolaştım. Şu ana kadar her şey yolunda. Uçuş yorgunluğundan kurtuldum, kulüpteki insanlarla tanışıyorum ve her şey iyi gidiyor. Buraya, gelmemiz gereken tarihten yaklaşık bir buçuk hafta önce geldim. Çalışmalara başladım, antrenman yaptım ve buraya alışmak istedim. Son birkaç yıldır herhangi bir hazırlık dönemim olmamıştı. Bu yüzden biraz erken geldim ve sezona daha kolay bir geçiş yapmayı hedefledim." dedi.

"Erdem Can'ın geri dönüşü transferimde etken oldu"

Koç Erdem Can'ın takımın başına yeniden geçmesinin Türk Telekom'u seçmesinde önemli bir faktör olduğunu belirten Heidegger "Bu sezon için önümde birçok seçenek vardı. Ama Koç Erdem Can'ın geri dönüşü bu süreçte büyük bir etkendi. Hedefimiz, Koç'un iki yıl önce burada yaptığı gibi, Avrupa Kupası'nda rekabet etmek ve şampiyonluk kazanmak. Ligin zirvesinde yer almak ve iç sahada da şampiyon olmayı hedefliyoruz. Koç'un iki yıl önce burada yaptığını tekrarlamak istiyoruz. Umarım Avrupa Kupası'nı kazanırız veya orada tekrar iddialı oluruz. Koç'un ne kadar iyi bir antrenör olduğunu biliyorum ve bu yüzden buraya gelip onun için oynamak istedim." dedi.

İlgini Çekebilir
CSKA Moskova'dan Türk Telekom'a! İmzalar atıldı...
Habere Git

"Erdem Can her düzeyde koçluk yaptı ve başarılı oldu"

Yeni koçu Erdem Can'a olan saygısını dile getiren 27 yaşındaki oyun kurucu "Erdem Can'a çok değer veriyorum. Buraya gelmeye karar vermemde büyük bir neden buydu. NBA'de koçluk yapma tecrübesine sahip. Bu yaz birkaç kez görüştük ve telefonda konuştuk. Öncelikle, dürüst ve iyi bir insan olması hoşuma gidiyor. Her düzeyde koçluk yaptı ve başarılı oldu. Kariyerim için uygun bir ortaklık olacağını düşünüyorum. Tabii ki, bizi çok çalıştıracak ve talepkar olacak ama ona ve yaptıklarına büyük saygım var. Oynamak istediği tarzın bana uygun olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, onunla çalışmak için heyecanlıyım." dedi.

"Merkezefendi formasıyla sergilediğime benzer bir oyun göreceksiniz"

Daha önce ülkemizde Yukatel Merkezefendi Belediyesi forması giyen 1.90'lık guard "Merkezefendi formasıyla sergilediğim oyunla benzer bir oyun sergileyeceğim. Belki eski kadar fazla dakika almayabilirim ama yine de benzer bir performans göreceksiniz. İki yıl önce burada bazı performanslar sergilemiştim, onları tekrar yapmayı hedefliyorum." dedi.

"EuroCup bu yıl uzun süredir gördüğüm en iyi takım havuzuna sahip"

Bu sezon EuroCup'taki dengelere ve mücadele edecekleri gruba ilişkin sorulan soruya ise Heidegger "Evet, grubumuz oldukça zor. Bu yıl EuroCup uzun zamandır gördüğüm en iyi takımlara sahip. Valencia gibi EuroLeague’den gelen takımlar var. İsrail’deki takımlar EuroLeague’e çıkmak için para harcamaya başladı. Grubumuzda güçlü takımlar ve oyuncular var ama hedeflerimize ulaşmak için iyi bir şekilde hazırlanabileceğimizi düşünüyorum. Ancak, zor bir süreç olacak." yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Max Heidegger Türk Telekom’da!
Habere Git

"Para her zaman başarıya dönüşmez, çok büyük yetenek farkı yok"

Bu yaz aylarında astronomik paralar harcayan EuroCup ekipleri Hapoel Tel Aviv ve Valencia Basket üzerine konuşan kısa oyuncu "Para her zaman başarıya dönüşmeyebilir. Elbette zor olacak çünkü Hapoel Yerushalayim ve Valencia gibi takımların çok fazla oyuncusu ve yeteneği var. Ancak, rekabet edebileceğimizi düşünüyorum ve büyük bir yetenek farkı olduğunu düşünmüyorum. Yine de, bu takımlar zorlu rakipler olacak. Biz de orada olacağız ve rekabet edeceğiz." dedi.

İşte EuroCup'ta gruplar...

A. Grubu

Hapoel Shlomo Tel Aviv

Dreamland Gran Canaria

Joventut Badalona

ratiopharm Ulm

Buducnost Voli Podgorica

Beşiktaş Fibabanka

Bahcesehir College

Wolves Twinsbet Vilnius

Dolomiti Energia Trento

Trefl Sopot

B. Grubu

Valencia Basket

Hapoel Bank Yahav Jerusalem

Cosea JL Bourg-en-Bresse

Turk Telekom Ankara

Umana Reyer Venezia

Aris Midea Thessaloniki

7bet-Lietkabelis Panevezys

Cedevita Olimpija Ljubljana

Veolia Towers Hamburg

Cluj Napoca

Senin için hazırladığımız haberler