Türk Hava Yolları başantrenörü Ze Roberto istifa etti: Neriman Özsoy ve Büşra Kılıçlı iddiası!

23.10.2024 - 00:10 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 00:49

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Türk Hava Yolları'nın Brezilyalı başantrenörü Ze Roberto'nun istifa etti. Takımdaki problemlerin başlangıcının ise Neriman Özsoy ve Büşra Kılıçlı ile ilgili olduğu aktarıldı. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları başantrenörü Ze Roberto istifa etti: Neriman Özsoy ve Büşra Kılıçlı iddiası!

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları'nda ayrılık yaşandığı iddia edildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre; başantrenör Ze Roberto görevinden istifa etti. Takımda problemler yaşandığı ve bu sorunların başlangıcının ise Neriman Özsoy ve Büşra Kılıçlı arasındaki kaptanlık olayı ile bağlantılı olduğu belirtildi.

Türk Hava Yolları'nda istifa!

Web Volei tarafından aktarılan bilgilere göre; Türk Hava Yolları'nda başantrenör Ze Roberto görevinden istifa etti. Brezilya basını 70 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının bu hafta içinde Brezilya'ya dönmesinin beklendiğini de ekledi.

Neriman Özsoy ve Büşra Kılıçlı'nın kaptanlık olayı neydi?

Brezilya basını tarafından gelen bilgilerde Türk Hava Yolları içinde sorunlar olduğu ve bu problemlerin Neriman Özsoy ve Büşra Kılıçlı arasındaki kaptanlık olayı ile bağlantılı olduğu ifade edildi. Web Volei'de yer alan haberde Özsoy ve Kılıçlı arasında geçenlerin Ze Roberto ile ilgisi şu sözlerle aktarıldı: "Ze Roberto, THY'deki ikinci sezonu için İstanbul'a iniş yaptığı andan itibaren kadronun bir kısmıyla yaşanan ilişki problemleriyle uğraşmak zorunda kaldı. Neri'nin 36 yaşında, bu sorumluluğu alması bekleniyordu. Ancak THY, bu sezon transfer edilen orta oyuncu Büşra Kılıçlı'yı, Ze Roberto'nun Türkiye'ye gelmesinden önce kaptan olarak duyurdu. Üzerinde 'kaptanlık bandı' olan formasıyla fotoğrafları paylaşıldı. Antrenörün müdahalesi, Türkiye’ye geldikten sonra gerekti. Neri, Ze ile bir buluşma fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Birkaç gün sonra, pasör Roberta kaptan oldu."

İlgini Çekebilir
Türk Hava Yolları'nda ayrılık çanları çalıyor
Habere Git

Neriman Özsoy, Ze Roberto ile boğaz turundan paylaşım yaptı

Neriman Özsoy geçtiğimiz haftalarda Türk Hava Yolları başantrenörü Ze Roberto ile bir video paylaştı. Videoda Roberto ve Özsoy'un boğazda bir tekne ile tur yaptığı görülüyordu.

İşte Neriman Özsoy'un Ze Roberto ile yaptığı paylaşımdan kareler...

Senin için hazırladığımız haberler