"Türk futbolunun bana ihtiyacı var" demişti... Hamit Altıntop o sözleri açıkladı

23.06.2024 - 16:31 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 16:40

Son dakika | TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, daha önce söylediği "Türk futbolunun bana ihtiyacı var" sözleri hakkında açıklama yaptı.

"Türk futbolunun bana ihtiyacı var" demişti... Hamit Altıntop o sözleri açıkladı

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda mücadele eden Türkiye, Portekiz karşısında çıktığı grubun ikinci maçını 3-0 kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Altıntop, daha önce yaptığı açıklamada tepki çeken "Türk futbolunun bana ihtiyacı var" ifadesi hakkında konuştu.

"Kalpten inanıyoruz ki hedefimize ulaşacağız"

Hamit Altıntop, "Olumsuz bir hava yok. İkinci maç da bitti bizim için. Portekiz maçı bitti, Çekya maçına odaklanacağız. Kalpten inanıyoruz ki hedefimize ulaşacağız. Ona göre de sorumluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Arda Güler ciddi sakatlıklar yaşadı, son 1-2 ay süre almaya başladı"

Arda Güler hakkında konuşan Hamit Altıntop, "Arda'nın son bir yılını iyi analiz etmek lazım. Ciddi sakatlıklar yaşadı, takımdan uzak kaldı uzun süre. Son 1-2 ay süre almaya başladı. Orada da iyi şeyler yaptı ve bizi gururlandırdı" dedi.

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy kararını kim verdi? Hamit Altıntop'tan itiraf
Habere Git

"Mental olarak da hazır olmadığınızda bu sakatlıklara neden olabilir"

Sözlerine devam eden Altıntop, "Uzun zaman böyle yoğun maçlar oynamadığınızda yorgunluklar biraz ağrı da getirebilir. Mental olarak da hazır olmadığınızda bu sakatlıklara neden olabilir. Orada Arda'yı korumak zorundayız. Arda uzun yıllar bize hizmet edecek, inşallah bize çok büyük başarılar getirecek" açıklamasını yaptı.

Hamit Altıntop, "Bu jenerasyon, bu turnuvada inşallah güzel şeyler yapacak. Ama gelecek turnuvalarda doğru analizlerle daha iyi, daha sağlıklı, emin ve güçlü bir görüntü de inşallah verecek" ifadelerini kullandı.

"Söylemek istediğimi çok iyi aktaramadım"

Daha önceki "Türk futbolunun bana ihtiyacı var" sözleri hakkında ise Altıntop, "Ben burada söylemek istediğimi çok iyi aktaramadım. Biz de iletişim konusunda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. 2012'de ben Türkiye'ye yerleştim. Kendimi Türkçe ifade etme anlamında geliştirdiğime inanıyorum. Ama tabii ki böyle bir pozisyonda daha iyi olması gerektiğinin farkındayım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler