Tümer Metin'den kaleci Tarık Çetin'e eleştiri: "Bir kaleci o golü yemez!"

17.02.2024 - 23:31 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 23:35

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe'nin, deplasmanda Çaykur Rizespor'u yendiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Tümer Metin'den kaleci Tarık Çetin'e eleştiri: "Bir kaleci o golü yemez!"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin performansını ve teknik direktör İsmail Kartal'ı Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin değerlendirdi.

"Bu maç rakibe göre değil, zemine göre oynanacak"

Tümer Metin, İsmail Kartal'ın maç planını şu sözlerle değerlendirdi: "Bu maç rakibe göre değil, zemine göre oynanacak. Bazen oyuncu kazanır, bazen de teknik adam mahareti gerekir. Özellikle kazanan üzerinden bakacaksak İsmail hoca bu akşamın kazananı. Siz 2 puan Alanya'ya bırakmışken, Ferdi'yi sağa, Oosterwolde'yi ise sola attınız. Oyunun mu ihtiyacı vardı, yoksa zemin ile alakalı mıydı? Bence hoca zeminden dolayı bu değişikliği yaptı."

"İsmail hoca bugün direkten döndü"

İsmail Kartal'ın maç içindeki tercihleri hakkında Tümer Metin, "Tercihler tartışlabilir. Serdar Dursun ve Mert Hakan'ı görünce şaşırdım. İsmail hoca yine bir kumarın peşinde dedim. Ama hocalar bizden farklı düşünebilirler. İsmail hoca bugün direkten döndü. Bu değişiklikler skor olarak yansımasa işi çok zordu. Ama bu akşamın kazanı İsmail hoca olmuştur" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Burak Kızılhan: "Türk futbolunun Arda Kardeşler'den artık kurtulması gerekiyor"
Habere Git

"Kritik zeminde, kritik 3 puan"

Sarı-Lacivertliler'in elde ettiği 3 puanın önemini vurgulayan Metin, "Fenerbahçe çok kritik bir 3 puan ile döndü. Maçı mağlup bitirsen, Ankaragücü galibiyetiyle beraber Galatasaray ile puan farkı 5. Çok kritik zeminde, çok kritik bir 3 puan. Fenerbahçe, Fred'in ve stoperlerin yokluğunda Adana Demirspor maçından beraberlikle döndü, Antalya maçında alınan 3 paun çok kritik demiştim. Bir de bugünkü 3 puan çok kıymetliydi" dedi.

"Bir kaleci o golü yemez! Bu akşam kaleci Tarık'a yazar!"

Tümer Metin, Çaykur Rizespor kalecisi Tarık Çetin'i şu sözlerle eleştirdi: "Bu akşam kaleci Tarık'a yazar. Ben olayları oyuncular üzerinden bir taraftar ağzıyla yorumlamam. Ama hataysa bun dile getiririm. Özellikle Dzeko'nun golünde bir kaleci hatası görüyoruz. Bir kaleci o golü yemez. Livakovic de yese aynısını söylerdim. Hamle alanın içinde bu golü yiyorsan sana yazar."

İlgini Çekebilir
Mert Hakan Yandaş camiaya seslendi: "Hatalarım oldu..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler