Tümer Metin'den ağır sözler: "Bir şey oynadığın yok, komutan edasıyla geziyorsun"

21.12.2023 - 08:44 | Son Güncellenme: 21.12.2023 - 14:32

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kayserispor'u 4-3 yendi. Maçın son dakikalarında kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş, Tümer Metin tarafından eleştirildi.

Tümer Metin'den ağır sözler: "Bir şey oynadığın yok, komutan edasıyla geziyorsun"

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında lider Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı sarı lacivertliler 4-3 kazanırken, karşılaşmanın son bölümünde Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş çift sarı karttan, Fred ise doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Tümer Metin'den Mert Hakan'a tepki

İtirazdan dolayı gördüğü iki sarı kartla oyundan atılan Mert Hakan Yandaş eleştirilerin odak noktası olurken, ünlü yorumcu Tümer Metin de tecrübeli futbolcuya tepki gösterdi.

"Bir şey oynadığın yok, komutan edasıyla ortalıkta geziyorsun"

Tivibu Spor'da Kayserispor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendiren Tümer Metin, Mert Hakan Yandaş'ın gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak şunları söyledi:

"Mert Hakan'ın yaptığı iş değil. Ne yapıyorsun arkadaşım? Bir değil, iki değil, 10 değil, 20 değil ya! Bir şey oynadığın yok, komutan edasıyla ortalıkta geziyorsun. Hem oyuncuyu yaktın, yaptığın faul, gereksiz bir hezeyana sürükledin oyuncuyu da orada itiraz ederek. Gerek yok ya. Günün sonunda sorarsan takımın kaptanlarından biri dersin. Bu mu kaptanlık, bu mu futbolculuk? Ben anlamıyorum. Ne yapıyorsunuz, bir çeki düzen verin kendinize. Zaten ipin ucu kaçtı. Neresinden tutarsak elimizde kalıyor ülke futbolu. Bari siz biraz ön görülü, biraz sağduyulu, biraz itidalli olun"

İlgini Çekebilir
Hakem raporu ortaya çıktı! Fred neden kırmızı kart gördü...
Habere Git

"İsmail hoca delirdi ya delirdi!"

Sözlerine devam eden Tümer Metin, "Neresinden tutarsan tut Mert Hakan Yandaş elinde kalıyor. Fenerbahçe'ye ne verdi bu zamana kadar. Bir tane kayda değer yaptığı iş yok. Haftalardır ortalarda yoksun, geliyorsun saçma sapan kaosun içine sürüklüyorsun. İsmail hoca delirdi ya delirdi! Gerek yok gerek... Bunlarla anılmak seni rahatsız etmiyorsa artık, benim de söyleyecek bir şeyim kalmadı. Sürekli bu tip şeylerle anılıyorsun" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler