Tümer Metin'den Hatayspor - Beşiktaş maçı sonrası Sergen Yalçın sözleri

26.12.2023 - 00:52 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 01:03

Süper Lig'in 18'inci haftasında Hatayspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Siyah-beyazlılar sahadan 2-1 galip ayrıldı. Maç sonu Tümer Metin, Sergen Yalçın hakkında konuştu.

Tümer Metin'den Hatayspor - Beşiktaş maçı sonrası Sergen Yalçın sözleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Hatayspor'un konuğu oldu. İki takım da ligde kötü günler geçiriyordu ve mutlak 3 puanı hedefliyordu. Mücadelede tempo maç boyunca yüksekti. Siyah Beyazlı ekip, genç oyuncusu Semih ve golcü stoperi Colley'in attığı gollerle Hatayspor'u Mersin'de 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

Karşılaşma sonrası Tümer Metin değerlendirmelerde bulundu.

"Beşiktaş nefes aldı"

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Tümer Metin, "Rahat nefes almasını sağlayan bir galibiyet çıkardı Beşiktaş. Beşiktaş'ta kadro dışı kalan 5 oyuncu problemli. Sahaya yansıyan kısmı, kötü etkilediler takımı. Oyuncu istenen verimi veremeyebilir ama ben hal, tavır, davranıştan bahsediyorum. Takımı içeriden sabote ettiklerini düşünüyorum." dedi.

"Sergen Yalçın, çoktan olmuş olmalı"

Beşiktaş'ta ismi teknik direktörlükte geçen Sergen Yalçın hakkında da konuşan Tümer Metin,

"Fikrimiz hala sabit, Şenol Hoca'nın ayrılığından sonra direkt gelmesi gerekiyordu. Şenol Hoca'nın ayrılığından sonra Sergen Hoca istiyordu. Beşiktaş bu durumdayken Sergen Yalçın'ın adı adaylar arasında geçmemeli, çoktan olmuş olmalı. Gitti Rıza Hoca, hem Samet Hoca hem Feyyaz Abi takım arkadaşı. Çoktan olmuş olurdu." 

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar Beşiktaş'ın teknik direktör adayını açıkladı
Habere Git

"Sergen hocaya gelmiş bir şey yok"

Sergen Yalçın'ın hoca adayları arasında olmadığını ifade eden Metin, "2 gün öncesine kadar Sergen hocaya gelmiş bir şey yok. Bunu net söyleyebilirim. Feyyaz abi bence sorulan soru üzerine geçiştirdi ve nazikçe cevap verdi. Ben Sergen hocanın adaylar arasında olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın iddialarını yanıtlamıştı

Beşiktaş'ta futbol şubesinin başındaki isim olan Feyyaz Uçar, yeni teknik direktör adayları arasında ismi geçen Sergen Yalçın'la ilgili bir itirafta bulunmuştu.

"Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu"

Bir gazetecinin "Sergen Yalçın gündemde mi?" sorusuna ise Uçar, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş için özel bir isim olduğunu dile getirerek, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler