Tümer Metin: "Mourinho'ya tavsiyem şu..."

21.10.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 10:26

Fenerbahçe'nin Samsunspor karşısında deplasmanda aldığı beraberliği yorumlayan Tümer Metin, Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'ya tavsiyesini açıkladı.

Tümer Metin: "Mourinho'ya tavsiyem şu..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu. Samsun'da 2-2'lik skorla 2 puan bırakan Fenerbahçe'yi TV 100'de Tümer Metin değerlendirdi. Metin, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi.

"Mourinho hala gelemedi"

Tümer Metin, Jose Mourinho'yu şu sözlerle eleştirdi: "Mourinho üzerinden başka, Fenerbahçeli oyuncular üzerinden başka şeyler konuşmak lazım. Geçen sezon İsmail Kartal yönetiminde oyuncular faturanın kendilerine kesileceklerini biliyordu. Bu sezon Mourinho düzeltsin diyorlar. Mourinho hala gelemedi. Bence hem lig atmosferini hem de kendi takımını anlamak için yeterli süreye sahipti."

"Bir tane etkin yok"

Jose Mourinho'nun takıma etkisini olmadığını belirten Metin, "Fenerbahçe, Göztepe maçını 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 bitirdi. Kasımpaşa maçı, 2-0 kazanmasına rağmen Fenerbahçe ikinci yarıda kaleye gitmedi. Alanyaspor maçının bir bölümünde verdi oyunu tamamen. Rize deplasmanında iyi oynadı ama Mourinho'dan sebep değil. 8 haftada 24 puanın 7'sini bırakmışsın. Aldığın 17 puanda bana sorarsan teknik adam olarak bir tane etkin yok" şeklinde konuştu.

"Tavsiyem şu"

Portekizli teknik adama tavsiyesini ifade eden Tümer Metin, Mourinho'ya tavsiyem şu, Fenerbahçe'nin müzesine gitsin. Orayı gezsin. Bir tercüman oradaki duyguyu ona geçirsin. Biri karşısına alsın boğazda otursunlar bu kulüp çok büyüktür bundan bundan sebep diye tane tane anlatsınlar" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler