Tümer Metin: "Mourinho'ya Galatasaray'ı anlatmayın"

21.10.2024 - 00:25 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 00:38

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Samsunspor beraberliğini yorumlayan Tümer Metin, Sarı-Lacivertlilerin teknik patronu Jose Mourinho'yu eleştirdi.

Tümer Metin: "Mourinho'ya Galatasaray'ı anlatmayın"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. TV 100 ekranlarında yorumlarda bulunan Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için "Galatasaray'ı anlatmayın" dedi. İşte Tümer Metin'in sözleri...

"Mourinho çoktan gitmiş olabilirdi"

Jose Mourinho'nun performansının eleştirilmesi gerektiğini kaydeden Tümer Metin, "Takımla ilgili söyleyecek şeylerim yok ama Mourinho ile ilgili var. Ancelotti, Guardiola, Klopp, Simeona 4'ü de istikrar açısından tamam. Bunların arasına ligi 99 puanla bitiren İsmail Kartal'ı da ekleyelim. Bugün Ali Koç ve yönetiminin ilk senesi olsaydı ve Mourinho ile başlasalardı seneye bu oyun puan tablosuyla Mourinho çoktan gitmiş olabilirdi. Geçen sezonun ilan ettiğini şampiyon hocası bu puanı alsaydı onu da yollamıştınız. Tuchel İngiltere'nin başına gitti. Bir Alman'a teslim ediyorlar. O bile tartışılırdı şu görüntüyle" dedi

"Sınıfta kaldı"

Mourinho'nun Fenerbahçe'deki şansının giderek azaldığını belirten Metin, "Bence Mourinho sınıfta kaldı. Bundan sonrası da daha karanlık. Mourinho'nun ismi açıklandığında ben de heyecanlandım. Ama zaman geçiyor, değişmek ve adapte olmak lazım. Sadece isimle 8 hafta dayanırsın ama böyle giderse dayanamaz" şeklinde konuştu.

"Bırakın Galatasaray'ı anlatmayı Mourinho'ya"

Fenerbahçe yönetimine seslenen Tümer Metin, "Mourinho geldiğinde muhtemelen yönetim, geçen sezon yaşanılanları bir şikayetle kendisine anlattılar. Galatasaray üzerinden anlattılar. Ben de şimdi soruyorum Fenerbahçe yönetimine, Mourinho'ya bir de Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını, nasıl keyif verdiğini anlatsaydınız. Bırakın Galatasaray'ı anlatmayı Mourinho'ya" dedi.

"Daha önce yaptıklarından dolayı saygı bekliyor"

Tümer Metin, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Ben isme saygı duyarım ama yapacaklarından dolayı. Geçmişte yaptıkların kontratı alır ama şu an yaptıklarına bakarız. Mourinho hep daha önce yaptıklarından dolayı saygı bekliyor."

Senin için hazırladığımız haberler