Tümer Metin: "Hiç düşünmem Barış Alper'i Milli Takım'da santrfor oynatırım"

15.04.2024 - 23:47 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 00:08

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor’u 4-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Tümer Metin: "Hiç düşünmem Barış Alper'i Milli Takım'da santrfor oynatırım"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor’u 4-0 mağlup etti.

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında karşılaşmayı değerlendirdi. Metin, Alanyaspor'a karşı 2 gol atan Barış Alper Yılmaz hakkında da övgüyle bahsetti.

"Hiç düşünmem Barış Alper'i Milli Takım'da santrfor oynatırım"

Barış Alper Yılmaz sola, joker gibi kullanıyorlar çocuğu ama maşallah ben milli takımımız için büyük kazanç olduğunu söylüyorum. Hiç düşünmem Barış Alper'i Milli Takım'da santrfor oynatırım. Hiçbir şey yapmasa da diyelim o ki o gün çok kötü yine rakip defans oyuncularını sırtında taşır, arkadaln geleni oynatır, yorar, hırpalar ve iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim oyuncu.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Bu nasıl lig kardeşim?"
Habere Git

Gel Kerem Aktürkoğlu... Barış Alper Yılmaz sola, Kaan-Ziyech önlü-arkalı... Şimdi kadro mühendislikleri yapılırken oyuncuların karşısına rakamlar yazıyorsun form grafiğine göre, kariyerlerine göre, maharetlerine göre. Galatasaray kadrosu keza Fenerbahçe'de aynı şekilde...

"Barış Alper'den olağanüstü bir vuruş"

Bu ligin çok çok üstünde bir kadro. Alanyaspor biraz iyi oynadı gibi görünüyor 30 dakikada, golü bulamadı ve o tempoyu maç sonuna kadar götüremeyeceği belli. Skor avantajını yakalayamadığın dakika kalite bir yerde seni mağlup ediyor. Biraz oyundan koptun, ikinci yarıya başladın, Barış Alper'in fiziki kalitesi ve tekniğini birleştirdiğinde olağanüstü güzel bir vuruş... 

"Ziyech'ten uzak köşeye mükemmel bir sol ayak"

Dönüşte Ziyech niye transfer edildiğini ıspatlarcasına zaman zaman var zaman zaman yok ama mükemmel bir sol ayak içi uzak köşeye. Maç bir anda bambaşka bir senaryoya döndü.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan müthiş seri! Tarihe geçti...
Habere Git

"Barış Alper Yılmaz, Alanyaspor'un gardını düşürdü"

0-0 oyunu Galatasaray'ı strese sokabilir gol gecikirse, Alanyaspor'un işine gelen oyun olurdu. Barış Alper Yılmaz, kalecinin soluna, uzak köşeye o nefis vuruşu yaptığı dakikada Alanyaspor'un bütün gardı düştü. Çünkü bu takım 12 haftadır yenilmiyor, bu takım haftaladır ligde  ligin zirvesinde ve bu ligde sadece bir mağlubiyet almış, 1-0 sonrası ister istemez gardın düşüyor. 

"Bugün Icardi hiç ortada yok, tabelada ismi var"

Galatasaray'ın rakipler üzerinde uyguladığı psikolojik baskının bir etkisi bu artı hem fiziki kalitesi daha iyi hem de bireysel maharetleri daha iyi. Bugün Icardi hiç ortada yok, tabelada ismi var. 'Ziyech'im bir 45 dakika zahmet olacak oynar mısın' diyor. Belki de ligin bu zamana kadar atılan en güzel gollerinden birini atıyor. 

"Bu haftalar kalitenle çözebileceğin haftalar"

Kerem Aktürkoğlu kötü, Barış Alper sol kanatta inanılmaz işler yaparak iki gole imza atıyor. Yine pozisyon üretecek yine kaliteyle kazanacak Galatasaray. Bu şampiyonluk oyunu mudur, değildir. Ama zaten virajlar böyle dönülüyor. Bu haftalar kalitenle çözebileceğin haftalar. İkinci yarı rahat bir galibiyet aldı Galatasaray" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler