Tümer Metin'den Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası penaltı açıklaması

24.12.2023 - 21:47 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 21:57

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Maç sonu Timur Metin, Tivibuspor'da açıklamalarda bulundu.

Tümer Metin'den Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası penaltı açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbi Ülker Stadyumu'nda oynandı. Kritik mücadelede Arda Kardeşler düdük çaldı. Arda Kardeşler'in derbideki yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay üstlendi. Kadıköy'de sessiz geçen derbi 0-0'lık beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşma sonrası Tümer Metin, Tivibuspor'da değerlendirmelerde bulundu.

"Top içeride kalmayınca iyi bir şey çıkmaz"

Hakem Arda Kardeşler'in oyunu çok durdurduğunu ifade eden Tümer Metin, "100 defa oyunun durduğu bir maçta nasıl teknik taktik anlatacağız biz? Arda Kardeşler de şöyle bir metot seçmiş, her temasa faulü çaldı, hiç soru işareti bırakmadan. Hiç tereddüt etmeden hepsine çalınca, oyun bu kadar durunca, top içeride kalmayınca iyi bir şey çıkmaz." dedi.

"Maçın en güzel görüntüsü budur"

Karşılaşmada maç sonu örnek bir davranış sergilendiğini ifade eden Tümer Metin, "Maçın en güzel görüntüsü, maçtan sonra birbiriyle samimi görüntüler veren futbolculardır."

"Bana penaltı gibi geldi"

Maçta Icardi - Djiku penaltı pozisyonu hakkında da konuşa  Tümer Metin, şu ifadeleri kullandı:

"VAR'ın müdahalesinin olmaması enteresan. Görebildiğim kadarıyla Djiku'nun Icardi'ye müdahalesi var. Bana penaltı gibi geldi. Mertens veya Crespo yapsa soru işareti ile yaklaşabilirim ama Icardi hiç öyle yapmadı."

Senin için hazırladığımız haberler